XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Ub pregazio Srbijanku

11.11.2015 UroÅ”

OdbojkaÅ”ice Uba su joÅ” jednom dokazale da su najozbiljniji kandidat za ulazak u Prvu ligu. U utakmica četvrtog kola Druge lige Centar nisu dopustile ni gram nade odbojkaÅ”icama Srbijanke da se nadaju nekom čudu i da zabeleže pobedu. Igračice Uba Ā bile su Ā prilično ubedljive, a utisak je bio da su igrale sa pola snage. Odlično je Ā  igrala Mia Vulović kao i iskusna Sanja Jablan, dok je prva violina Ubljanki Marina Petrović Ā  odmarala i nije bilo potrebe da ulazi u igri. Kada se pogleda rezultat po setovima i podatak da je Srbijanka osvojila 12,18 i 10 poena to jasno govori da je ovo bila igra dva neravnopravna tima u kome je favorit Ā bukvalno pregazio domaće odbojkaÅ”ice.Poslednji predstavnik u ovom rangu takmičenja Spartak iz Ljiga pružio je dostoja Ā otpor trenutno vodećoj Rodi, uspele su da osvoje jedan set ali je ipak Roda bila prejaka i zabeležila je trijumf vredan tri Ā boda.

Valjevo je u Prvoj ligi za dame poraženo od Beograda. Opet su goŔće bile ubedljive protiv mladog tima Valjeva za koji joÅ” uvek nisu zaigrale Marina TeÅ”anović i Tanja Puzović. Pred mladom ekipom je veoma težak zadatak da izbori opstanak,budući da od dvanaest timova čak četri ispada. MuÅ”ka ekipa Va 014 Ā je nakon prve pobede , joÅ” jednom poražena u priličnom izjednačenom meču protiv Borca iz Starčeva. Praktično u svakom setu je odličivala jedna loptu, a na kraju su i viÅ”e sreće imali igrači Borca i na kraju slavili rezultatom 3:1 (25:23,24:26,22:25,23:25).

Železničar je u Lajkovcu slavio protiv Ā svog večitog rivala Jedinstva iz Stare Pazove rezultatom 3:2, a lako su mogle da izgube dobijen meč jer su dozvolile goŔćama ih Stare Pazove da se vrate posle 0:2. Ljig na svom terenu nije dozvolio iznenađenje i slavio je protiv Ā Radničkog iz Ā Kragujevca.








Odbojka Odbojka Druga liga "Centar" Srbijanka 014 Ub
Nema rezultata