XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Čukarički pobedio Bačku, het-trik Bojića i evrogol Drinčića!

03.03.2018 FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog upisali su novu pobedu u Super ligi Srbije, pošto su u 25. kolu savladali OFK Bačku rezultatom 5:0 (3:0). Strelci za naš tim bili su Boris Kopitović u 14, Petar Bojić u 31, 51. i 67. i Nikola Drinčić u 41. minutu. Čukarički je sjajno otvorio utakmicu i već od prvog sudijskog zvižduka pokazao da su tri boda primarni cilj.

Igrao se 14. minut kada se rezultat na semaforu prvi put promenio. Drinčić je centrirao iz kornera, a Kopitović je najbolje skočio i matirao Jevrića. Zanimljivo, Kopitović je i u prethodnom meču protiv Bačke bio strelac. Taj gol kao da je "dao krila" našim momcima koji su u 22. i 26. minutu bili blizu novog pogotka. Oba puta prilika se ukazala posle sjajnih kontranapada. Međutim, ono što nisu uspeli Zorić i Stojanović jeste Bojić u 31. minutu. Ovusu je prošao po levoj strani, ostavio loptu na "tacni" za saigrača, a Bojić je sa pet metara ubacio loptu u mrežu. Najlepši momenat utakmice viđen je u 41. minutu. Bogosavac je fauliran na nekih 20-22 metra od gola Jevrića, loptu je namestio kapiten Drinčić i poslalo je direktno u mrežu. Šutirao je iskusni vezista u golmanovu stranu i izmamio aplauze sa tribina.


Tek što je počelo drugo poluvremen, Čukarički je povisio prednost. Stevanović je 51. minutu centrirao s desne strane, a Bojić je u padu, glavom, zatresao mrežu za 4:0. Nastavili su naši momci u istom ritmu i ređale su se akcije u blizini kaznenog prostora Jevrića. Međutim, završnog udarca nije bilo. Sve do 67. minuta i novog gola Petra Bojića. Verovatno i najlepšeg od tri, koliko je zamenik kapitena Čuke postigao danas. Belaković je dobio loptu od Drinčića, probio po desnoj strani, a Bojić volejom sa nekih sedam, osam metara zatresao mrežu. Nedugo zatim ustupio je mesto na terenu Nemanji Milojeviću, a u tom 68. minutu u ugru je umesto Belakovića ušao i Ognjen Mudrinski. Rezultat se do kraja nije menjao i Čukarički je ostao na 4. mestu Super lige. Naš tim ima 45 bodova, jedan manje od Radničkog iz Niša koji je na 3. mestu.

ČUKARIČKI - BAČKA 5:0 (3:0)
(Kopitović 14, Bojić 31, 51, 67, Drinčić 41)

ČUKARIČKI: Kirovski, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Zorić, Stojanović, Ovusu, Belaković (Mudrinski 68), Bojić (Milojević 68).
BAČKA: Jevrić, Dimitrijevič, Tasić, Ilić, Bjeloš (Varga 70), Švonja, Bajić, Radinović (Luković 53), Šarac (Bajić 53), Đorić, Mićić.

Superliga Srbije Superliga Srbije Superliga Srbije Čukarički Bačka