XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Izgleda da Dukić, ipak, nije bio kriv!!!

25.09.2017 plusonline.rs

Šok terapija otkazom treneru Dukiću nije uspela. Radnički ni posle šestog kola ne zna za pobedu. Budućnost je lako osvojila tri boda. Već u 1. minutu u šesnaestercu Radničkog najbolje se snašao Dimitrijević i postigao pogodak. U 18. minutu prestrogo dosuđen jedanaesterac za domaćina, Dobrijević je iz penala postigao drugi gol. 55.minut 3:0 Nedeljkovićje fenomenalno opalio po lopti koja je završila u gornjem desnom uglu gola. Prvi udarac u okvir gola Radnički je uputio u 69. minutu kada je Matovićev šut glavom odbranio golman domaćih. Počasni gol za Radnički u 79. minutu postigao Grkajac. Tekst i slika: Goran Tričković Kako smo nezvanično saznali danas je u Beogradu jedan visoki funkcioner Radničkog dogovorio da novi trener bude Goran Lazarević, bivši trener Radnika! 

Prva liga Srbija 6.kolo:  Budućnost – Radnički 3:1 (2:0)

Stadion Budućnosti u Dobanovcima. Gledalaca oko 400. Strelci: Dimitrijević u 1. Dobrijević u 18. iz penala, Nedeljković u 55. minutu za Budućnost, Grkajac u 79. minutu za Radnički .

Radnički: Bulajić, Matović, Rnić, Ćirić, Nikolić, Tolić, Živanović (od 60. minuta Emeke), Filipović (od 63. minuta Petrov), M. Mančić, Dimitrov (od 67. minuta Grkajac), Spasić. Rezerve: Ilić, Grkajac, Dojkić, Petrov, N. Mančić, Ivković, Emeke.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Budućnost Radnički (P)
Nema rezultata