XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

PLS: Inđija - Sinđelić 1:1

30.09.2017 fkindjija.com

Pravu prvenstvenu utakmicu su odigrale ekipe Inđije i beogradskog Sinđelića. Malo prilika za postizanje golova je bilo na ovom derbi meču, a oba gola su postignuta na izvanredan način posle slobodnih udaraca. Prva u vođstvo je došla Inđija u 19.minutu meča. Pre toga je Stefan Šapić neoprezno oborio Slađana Nikodijevića na oko 17 metara od svoga gola. Stvar u svoje ruke, a potom u noge je uzeo kapiten domaćina Mile Vujasin. Usledila je prava bomba koja je prosto pocepala gornji ugao gola gosta, 1:0.

U drugom poluvremenu sem velike borbenosti, kao i u prvom malo toga je imalo da se zabeleži. Ipak najlepši detalj je bio gol gostiju u 59.minutu. Sada su domaćini napravili pomalo nepotreban prekršaj na oko 30 metara od svog gola. Po sredini terenma je bila ta lopta nameštena, a onda nova "praćka". Opet rašlje, opet evro gol. Ovog puta sa suprotne strane, a strelac je bio Nenad Stanković. 1:1. Nastavak donosi nekoliko poluprilika sa obe strane. Ipak remi se čini najpravedniji ishod utakmice.

Inđija, Gradski stadion, gledalaca oko 600. Sudija: Lazar Tripković iz Kraljeva, pomoćnici: Miljan Mišić i Ivan Mikalački iz Zrenjanina, četvrti sudija: Dejan Minaković iz Novog sada. Delegat: Vlado Glođović iz Vrbasa. Strelci: Vujasin 19' - Inđija i Stanković 59' - Sinđelić. Žuti kartoni: Ahčin (90') i Mlađović (45') - Inđija, Cakić (67'), Šapić (18'), Stanković (60') i Lekanić (76') - Sinđelić.

Inđija: Knežević, Marković, Ahčin, Ilić, Nikodijević (Đokić 87'), Vujasin (K), Mojsilović (Bjeličić 71'), Mlađović, Krstanović (Stoiljković 81'), Rogač, Kovačević. Trener: Spasoje Jelačić .

Sinđelić: Simić, Stojanović, Tošić, Cakić (K), Branković, Šapić, Stanković, Petronijević (Obrenović 78'), Ivanović (Rakić 70'), Tufegdžić (Vukčević 66'), Lekanić. Trener: Bogdan Korak..

 

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Inđija Sinđelić
Nema rezultata