XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Prva liga Srbije: Sloboda podelila bodove sa Sinđelićem

07.10.2017 Slobodaš

Iako je utakmica završena nerešeno, do pobede domaćina odličnim izdanjem isprečio se Uroš Đurić, kapiten Užičana. Cakić je uposlio napadača Ivanovića, uklizao je Nikolić i tako otklonio opasnost pred golom Slobode. Užičani su poveli posle šuta Stojanovića koji je sa 18 metara matirao zaklonjenog golmana Simića.

Nakon šuta Tufegdžića lopta je u gužvi došla  do Ivanovića, a centarfor domaćih je ovu priliku pretvorio u gol preciznim šutem sa oko 8 metara. Pet minuta kasnije domaćin propušta dve stopostotne prilike. Tropotezna akcija Lekanića i Tufegdžića, kada je Cakić sa sedam metara, šutirao pored gola.  Nepun minut kasnije, posle centaršuta, Tošić je glavom šutirao iznad prečke. Usledio je odgovor gostiju kada je Cvetić propustio šansu. Na asistenciju Bendžamina, iz dva pokušaja nije savladao golmana domaćih Simića.

Uklizavanjem ispred Peličića, Šapić je u kaznenom prostoru Sinđelića sprečio da Sloboda zapreti Simiću. Cvetić se ponovo našao u prilici da domaćinu zapreti, ali neuspešno, Simić je uhvatio mlako zahvaćenu loptu. Nakon toga u nekoliko navrata istakao se golman Slobode Uroš Đurić „vadeći“ udarce pod prečku.

Domaći igrači tražili su kazneni udarac, smatrajući da je ispred Đurića defanzivac Slobode igrao rukom.  U samom finišu meča golman domaćih Simić je pokazap zašto je prvi golman. Priliku je propustio Babić, koji je za promašaj dobio kritike Krmara. Nakon toga Branković je centriranu loptu prihvatio glavom, centimetri su odlučili u korist Užičana.

Sinđelić - Sloboda

Delegat - Sp. radnik: ĐERMAN Dragoslav
Glavni sudija: RADAKOVIĆ Nikola
Prvi pomoćni sudija: MIŠIĆ Miljan
Drugi pomoćni sudija: MIKALAČKI Ivan
Četvrti sudija: MAKSIMOVIĆ Đorđe
Posmatrač: RADOVANOVIĆ Dragan

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Sinđelić Sloboda
Nema rezultata