XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Treća uzastopna pobeda Smederevo Carine!

12.11.2017 dukatux

Odbojkaši Smederevo-Carine su posle dva uvodna poraza nastavili pobednički niz i tako ostvarili treću uzastopnu pobedu u Prvoj ligi Srbije i ovaj put maksimalnim rezultatom, a sada je poražena ekipa Mladenovca.

 U prvom setu, Smederevci su dominirali u svim segmentima igre, jakim servisima su napravili veliku razliku koju su održavali do kraja seta sigurnom igrom u napadu i tako osvojili prvi set rezultatom 25:17. U drugom setu, iako su Smederevci počeli kao i prvi, ekipa Mladenovca se probudila, odbranila nekoliko puta i uspela da izjednači rezultat, a pred kraj seta su uspeli čak i da povedu sa 23:21. Tada ipak Smederevci uspevaju da izjednače, a onda i da preokrenu rezultat u svoju korist i osvajaju drugi set rezultatom 26:24. U trećem setu ekipa Smederevo-Carine je odmah na početku napravila razliku koju je rutinski čuvala do kraja, a sve što je Mladenovac uspeo je da se približe par puta na dva poena razlike, pa su Smederevci ovaj set osvojili rezultatom 25:21 i tako nastavili pobednički niz.

Foto: OK Smederevo-Carina

Smederevo-Carina posle 5. kola Prve lige Srbije ima skor od 3 pobede i 2 poraza uz 10 osvojenih bodova, dok Mladenovac ima isti skor, ali dva boda manje. U narednom, 6. kolu Prve lige Srbije, ekipa Smederevo-Carine dočekuje ekipu Futoga.

Mladenovac -  Smederevo-Carina 0:3 (17:25, 24:26, 21:25)

Dvorana: SRC "Lj. Ivanović Gedža". Gledalaca: 150. Sudije: J. Jovanović, M. Galić. Trajanje meča: 74 minuta.

MLADENOVAC: Božić, Milisavljević, Marković, Radivojević, Baćo, Vasilić, Glišić (lib), Lazarević, Tasić, Vuković, Dančetović, Majstorović. Trener: A. Vićentijević.

SMEDEREVO-CARINA: Dabić, Stojičić, Nedeljković, Gmitrović, D. Đorđević, Petrović, Milanov (lib1), Jevtić(lib2), Aleksić, Delčev, B. Đorđević, Lukić. Trener: D. Kalinić

Odbojka Odbojka Prva liga Srbije Mladenovac Smederevo Carina
Nema rezultata