XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Utakmica kraj Tise završena najenepopularnijim rezultatom

16.03.2019 V. Jankov

Prazne puške kraj Tise! Mnogo trke, uglavnom na sredini terena, a epilog je podela plena najnepopularbijim rezultatom. Osvojenim bodom zadovoljniji su Čačani, ali i Bečejci, imajući u vidu kako su igrali, nemaju za čim da žale. Istina je da su imali terensku inicijativu, ali više nego jalovu. Međutim, bod je, ipak, bod. Da je bilo više takvih rezultata jesenas, sada bi bila druga pesma.

Najveći deo vremena provelo se na sredini terena

Kuriozitet utakmice je, svakako, da nijedna akcija u prvom poluvremenu nije zaslužila da se nađe u novinarskoj beležnici. Baš nijedna. U nastavku je bilo nešto dinamičnije. Kapiten Stanojev je u već u 47. minutu sa ivice kaznenkog prostora šutirao, ali je lopta otišla daleko kraj okvira gola. A onda jedan pravi fudbalski šut sa dvadesetak metara iskosa sa leve strane Filipa Bajića i još lepša odbrana golmana Saše Mišića. Pomenuti igrači domaćina u 90. minutu bili su akteri još jedne zabeležene situacije. Stanojev je dugom dubinskom dijagonalom ubacio loptu pred gol gostiju, gde je utrčao Bajić, ali se nije najbolje snašao i poslednja mogućnost da se promeni rezultat otišla je u nepovrat. 

Imajući u vidu da je jesenas bilo 1:1 kraj Morave, onda sadašnjih 0:0 više vrede Bečejcima. U slučaju identičnog bodovnog skora, imaće prednost datog gola u gostima. Bar nešto da bude uteha u bledom izdanju.

OFK Bečej 1918 – Borac    0:0

Bečej: Gradski stadion kraj Tise. Gledalaca: 400. Sudija: Dejan Gligorević (Zemun). Žuti kartoni: Mirkov i Živković (OFK Bečej 1918).

OFK Becej 1918: Živkov -, Radić 7, Stanojev 7, Živković 6, Kragović 6,5, Mirkov 6,5, Lazić 6 (od 79.Petrić -), Aleksić 6, Bajić 6, Dražić 6 (od 59. Avdić 6), Erdeljan 6 (od 59. Matijašević 6).

Borac: Mišić 6, Janjušević 6, Perić 6, Tasić 6, Filipović 6, Vasilić 6, Šutić 6, Fićović 6, Kovačević 7, Ilić 6,5 (od 73. Obradović -), Bogićević 6.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Bečej 1918 Borac
Goran112 i još 2 korisnika su tipovali utakmicu