XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Važan meč pred Lučancima

12.11.2011 Miroslav Todorović

Pred susret sa niškim Sindjelićem u taboru Lučanaca provejava umereni optimizam. Svesni su svi koji nose plavo-belu boju, koliko je bitan sutrašnji duel i koliko su značajna tri boda koja donosi eventualnii trijumf. Da bi se do njih došlo angažovanost mora biti prisutna u maksimalnoj meri, jer svako opuštanje može skupo da košta.

Primera je ove jeseni bilo na pretek. Podatak koji, svakako, ne ide u prilog domaćima, jeste forma navalnog reda. Naime, u poslednjih sedam duela, Mladost je postigla, svega, dva pogotka! Vreme je da se taj segment fudbalske igre podigne na viši nivo, jer je neefikasnost, upravo i dovela Lučance u opasnu zonu. Razmišljanja idu u pozitivnom smeru, nova tri boda bi odvela plavo-bele do nešto mirnije luke. Nasuprot napadu, odbrana, na čelu sa golmanom Krznarićem, deluje dosta konkretnije i od nje se očekuje da neutrališe napade Nišlija.

Ostaje da se vidi, kakvu su zamku gostima pripremili izabranici Dejana Nikolića, koji bi žarko želeo da ubeleži prvi trijumf, od kako je na klupi Mladosti.

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Mladost (L) Sinđelić
Nema rezultata