XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

NZ: Kosanica (Kuršumlija) - Omladinac (Malošište) 3:1

11.09.2011 FrenkY

Kuršumlija, gledalaca 100. Na samom startu meča sudija Milojević Milan pravi prvu od tri katastrofalne greške, posle prodora centarfora Omladinca Anđelkovića u kaznenom prostoru ruši ga igrač sa brojem 5 i umesto na belu tačku sudija daje znak da se igra nastavi. Samo 10 minuta kasnije štopera domaćih u šesnaestercu pogađa lopta u ruku, međutim glavni sudija ne reaguje.

U 25 minutu Kosanica dolazi u vođstvo od 1:0. U 38 minutu sporni momenat na ivici šesnaesterca. Igrač domaćih sa brojem 5 udara laktom u glavu bez lopte igrača Omladinca sa brojem 9. Glavni sudija umesto crvenog, daje žuti karton.

U finišu prvog poluvremena ekipa Kosanice povećava vođstvo na 2:0 iz krajnje sumnjive akcije gde je centarfor domaćih postigao gol iz ofsajda ali pomoćni sudija Savić Bojan ne signalizira ofsajd.

U drugom poluvremenu viđena su još 2 pogodka, posle izvedenog kornera ekipa Kosanice postiže i treći pogodak, a u 82. minutu gosti stižu do pogodka, strelac igrač sa brojem 9 Predrag Anđelković na asistenciju kapitena Omladinca Ivana Milenkovića, što je i ujedno konačan rezultat 3:1.

Fudbal Fudbal Niška zona Kosanica Omladinac
Nema rezultata