XS
SM
MD
LG

Donji Srem - Sloga (PM) 3:5

Po izuzetno nepovoljnim uslovima za igru (snegom prekriven teren), promrzli gledaoci su videli osam pogodaka i više lepih akcija. Takodje, imali su priliku da vide i sudije koje će „predstavljati“ FSS u Brazilu: Mažića, Djurdjevića i Ristića, koji su više nego korektno obavili svoj posao. Pećinčani su poveli golom Lukića, koji je nakon odličnog proigravanja, sam izbio ispred Milinovića i rutinerskim potezom poslao loptu u njegov donji desni ugao. Na 2:0 povisio je lepim golom Krunić u 30. minutu. Tsada se činilo da je Sloga pred ubedljivim porazom. Medjutim, prvoligaš se „budi“ i golom Apije u 40. minutu smanjuje prednost Donjeg Srema. Posle odličnog prodora i centaršuta Zorice, na pravom mestu je bio Mišić i poravnao rezultat. U nastavku utakmice prvi gol postiže prvoligaš: posle šuta Čukića (59. minut), nešto iskosa, lopta je završila iza ledja mladog Šegavca. Prednost sloge povisio je N.B. Djordjević u 63. minutu (predhodio je vrlo lep centaršut Čukića). U 79. minutu „vrlo neprijatnih 2:5“: Šegavac, posle jednog šuta igrača Sloge, kratko odbija loptu baš ispred Lepojevića, kojem nije bilo teško da se upiše u listu strelaca. Konačno, poraz Donjeg Srema ublažio je Šuka u 82. minutu, posle lepe akcije Pećinčana i centaršuta Lakićevića. Akterima utakmice sve pohvale za prikazanu igru, koja može dobiti „visoku ocenu“, s obzirom na fazu priprema.

Donji Srem - Sloga (PNM) 3:5 (2:2)

STRELCI: 1:0 Lukić u 16, 2:0 Krunić u 30, 2:1 Apija u 40, 2:2 Mišić u 43, 2:3 Čukić u 59, 2:4 N.B. Djordjević u 63, 2:5 Lepović u 79, 3:5 Šuka u 82. minutu. Stara Pazova: igralište “Kuće fudbala“. Gledalaca: 100. Sudija: Milorad Mašić (Vrbas). Žuti karton: Bukorac (Donji Srem).

DONJI SREM: Belić, Božović, Veselinović, Bukorac, Crnomarković, Sindjić, Kostić, Krunić, Zec, Lukić, Ćosović. Igrali su još: Šegavac, Jovičić, Lakićević, Radojčić, Nikitović, Zogović, Kuzmanović, Košutić, Čordašić, Govedarica, Šuka i Marčeta.

SLOGA: Milinović, Banda, Stević, Aćimović, Radovanović, Zorica, Babić, Stojanović, Mišić, Misilović, Apija. Igrali su još: Rumenić, Planić, Stojaković, Mitić, Rakićević, Čukić, Dojčinović, Lepojević, Denić N. B. Djordjević i N.M. Djordjević.

 

Pred utakmicu Donji Srem - Sloga