XS
SM
MD
LG

PLS: Inđija - Sinđelić 4:1
Fudbaleri Inđije su u utakmicu sa Sinđelićem ušli kao apsolutni favoriti. Meč domaćin dobro otvara, ali samo do desetog minuta. 

U tom periodu vredno pomena je šut Milašinovića sa ivice kaznenog prostora, a lopta se odbija ka kasnije najboljem igraču utakmice Antvi Jaou, koji na njui startuje rukom i lepa prilika za vođstvo odlazi u nepovrat. Minut kasnije i najlepši potez na utakmici je upravo izveo Jao. Golman Radić je visoko izleteo van svog gola, lopta stiže do Jaoa koji je okrenut leđima golu gosta, usledile su odavno zaboravljene „makazice“, ali na žalost Antvia lopta odlazi van gola, ali zato nisu izostali aplauzi na otvorenoj sceni.

Gost se tada otvara i već u 16.minutu preti preko kapitena Mirkovića. Bio je to centaršut sa leve strane napada gosta, lopta pada na glavu omalenom kapitenu gostiju, a Jovišić mu je bukvalno skida sa glave i šelje u korner. Svoju povezaniju igru u 30.minutu gosti krunišu sa golom. Inđija je do tada igrala puna sebe, a u tom minutu je kompletna odbrana bila indoletna. Prošetao se strelac Karaklajić kroz igrače domaćina, kao pored kegli i zatresao je mrežu nemoćnog golmana domaćina, 0: 1.

Samo tri minuta kasnije je moglo da bude i 0: 2. Gemović odlično šutira sa nekih 18.metara od gola Jovišića, ovaj pribran, siguran i loptu iz ugla šalje u korner. 

Ova šansa igrača Sinđelića kao da je probudila iz sna domaćina utakmice. Rnić i kompanija ponovo igraju prepoznatljiv fudbal i u 37.minutu sledi sjajna akcija Smiljanića koji ulazi u kazneni prostog gde ga ruši Piščević. Sigruan sa bele tačke je Rnić, iako ga je pročitao golman gostiju, ali je udarac bio odmeren u sam ugao gola Sinđelića, 1: 1.

Tri minuta kasnije i nov penal za domaćina. Ovog puta je to bio sjajan prodor bivšeg kapitena Sinđelića, a sada igrača Inđije, Miloša Radivojevića po levoj strani napada, usledio je centaršut ka Antvi Jaou, ovaj igrač je u petercu gde ga ruši Popadić. Jao ipak uspeva da šutira, preko gola, a sudija pokazuje na belu tačku uz asistenciju pomoćnika sa te strane terena, Vladimira Đuričića. Tu nastaje prava pometnja u traženju krivca za penal i posle nesvakidašnjih konsultacija svih službenih lica, odluka je pala da na kupanje mora Ognjen Popadić. Cela predstava je trajala celih pet minuta. To nije Rniću smetalo da bude ponovo siguran sa bele tačke, lakše nego posle prvog penala i sada Inđija vodi sa 2: 1.

U drugom poluvremenu domaćin odmah na startu želi da postigne treći gol i tako kruniše brojčanu prednost. Već u 47.minutu Jovanović pogađa prečku gosta. Bio je to precizan šut Nenada Jovanovića koji ipak nije imao sreće da ona završi iza leđa Radića u mreži.

U 58.minutu je Inđija mogla i do penala broj tri. Petrušić igra rukom na loptu, štopuje je u svom perecu, ali je i sudiji meča već bilo dosta penala za domaćina, iako je bio na svega par metara od mesta događaja. Da pravda bude ispravljena potrudio sa Jao. Petrušić je posle dodira sa loptom istu poslao u polje, usledila je brza akcija domaćina, Radivojević u sjajnom prodoru, šalje loptu ka mladom Bosančiću a ovaj je šalje u peterac gde je bio Jao i gol, broj tri je pao, 3: 1. 

Deset minuta kasnije je rezultatski meč završen. Darko Lemajić je ušao pre postignutog gola u teren za igru umesto sjajnog Bjedova i u 68.minutu se upisao u strelce. Opet je Radovanović bio taj koji je odlično centrirao, lopta je došla pravo na glavu Lemajiću, a tada je ovaj igrač neumoljiv, 4: 1

Do kraja još četiri prilike za promenu rezultata. Viđena je i stativa Veljka Vukovića koji se polako vraća u tim posle neugodne povrede.

Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 500, Sudija: Miloje Milićević iz Prokuplja, pomoćnici: Denis Ferček iz Aleksinca i Vladimir Đuričić iz Leskovca, četvrti sudija: Danilo Mihajlović iz Vranja. Delegat: Miroslav Stojanović iz Beograda. Strelci: Rnić 37’ i 44’ oba iz penala, Jao 59’ i Lemajić 68’ – Inđija, Karaklajić 30’ – Sinđelić. Žuti kartoni: Piščević 36’ i Kalačević 40’ – Sinđelić. Crveni karton: Popadić 40’ – Sinđelić.

Inđija: Jovišić, Smiljanić, Radivojević, Simonović, Milašinović, Čordašić (Kostić), Jovanović, Bosančić, Rnić (K), Bjedov (Lemajić), Jao (Vuković).

Trener: Miloš Veselinović.

Sinđelić: Radić, Petrušić, Malović, Popadić, Marinković, Piščević, Gemović (Zvrko), Šakić, Mirković (K)(Stamatović), Kalačević (Rajić), Karaklajić.

Trener: Jovan Stanković.


Javor Matis 1 : 0 Radnik
Bačka (BP) 1 : 3 Mačva
Inđija 4 : 1 Sindjelić
Metalac (GM) 0 : 1 Jedinstvo Putevi
Kolubara 1 : 1 Proleter
Sloboda 3 : 1 Sloga (PM)
Moravac Orion 2 : 0 Bežanija
Sloga (K) 1 : 0 BSK Borča
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Radnik 9 6 2 1 20
2 Inđija 9 5 4 0 19
3 Javor Matis 9 5 4 0 19
4 Metalac (GM) 9 4 3 2 15
5 Bačka (BP) 9 5 0 4 15
6 Proleter 9 4 2 3 14
7 Sloga (PM) 9 4 2 3 14
8 Kolubara 9 4 2 3 14
9 BSK Borča 9 3 4 2 13
10 Jedinstvo Putevi 9 3 3 3 12
11 Moravac Orion 9 3 1 5 10
12 Bežanija 9 3 1 5 10
13 Sloboda 9 2 3 4 9
14 Mačva 9 1 4 4 7
15 Sindjelić 9 1 1 7 4
16 Sloga (K) 9 1 0 8 3