XS
SM
MD
LG

MFL Sombor: Ratkovčani pobedom u Rastini overili jesenju titulu , Rastina 1918 - Radnički 1918 2:6

Fudbaleri ratkovačkog Radničkog krunisali su ovojesenske dobre rezultate, i pobedom u zadnjem kolu prvenstava, na gostovanju u Rastini kod istoimene ekipe, ostvarili visoku pobedu od 2:6. Bila je to utakmica u kojoj je gost došao do očekivane pobede, a domaćini su pružili dostojan otpor favorizovanom gostu samo u prvih 45 minuta kada je bilo 0:1. Strelac jedinog gola u prvom poluvremenu bio je Kardinal već u drugoj minuti. Nastavak susreta u drugom delu, gosti počinju ofanzivnijom i efikasnijom igrom, i već u 52 minuti imaju nedostižnih 0:3., a strelci su Anđelić i Radojčić, da bi Spasić u 67 dao i četvrti gol na utakmici. Domaćin preko Kleta smanjuje na 1:4, a Petković svojim prvim golom u 82 minuti povećava na 1:5. Tri minuta kasnije Peinović daje i drugi gol za domaćine,a konačan rezultat postavlja  Petković,svojim drugim golom u 90 minuti susreta. Utakmica fer i korektna,a javne opomene ispravno dodeljene. 

MEĐUOPŠTINSKA LIGA  : RASTINA 1918- RADNIČKI 1918   2:6 ( 0:1)

Rastina, 9. novembar. 2014. Igralište u Rastini. Gledalaca 50. Sudija : Štulić Pomoćnici Cvenić i Borbelj (svi iz Apatina) Delegat Jakšić (Sombor) Strelci Klet u 80 i Pejnović u 85 za Rastinu , a Kardinal u 2, Radojčić u 52, Anđelić u 50, Spasić u 67 , i Petković u 82 i 90 za Radnički. Žuti kartoni Mamula (Rastina) Jovanović i Petković (Radnički) Crveni kartona nije bilo.

 Rastina 1918 : Ercegović, Mirić, Matijević(Simić), Mamula, Lalić, Koruga, Peinović, Zubović(Zelenbaba), Knežević(Mikać), Vidaković i Klet. 

Radnički 1918 : Jovanović, Aleksić (Vujasin), A. Petković, Štulić, M. Mušikić (Spasić), Radojčić, Ivović, N. Petković Kardinal, Milunović (Anđelić), Mi. Mušikić.

 

Izveštaj : Ostoja Jakšić