XS
SM
MD
LG

Ide na bolje, čekaju se golovi!!!

Četvrta provera dala je nadu da je krenulo, samo još da "stignu" golovi!!! Bilo je bolje nego na ranijim mečevima! Ponovo je, medjutim, nedostajala realizacija. Igra je danas bila iznad rezultata. Bilo bi drugačije, sigurno, da su iskorišćene brojne prilike, čak i penal Ristov nije uspeo da pretvori u pogodak. Trener Marjan Živković i dalje "meša karte".

U ovom meču je probao 4-3-3 sa potpuno novom trojkom napred. Desno je igrao novajlija Ilić, koji je inače bek i štoper, levo i u špicu dva malada, nadarena igrača Spasić i Todorović. Nedostaje im naravno iskustvo, mada se videlo da će kroz utakmice biti sve bolji. Iako se igralo po užasno toplom vremenu u prvom poluvremenu, domaći su dobro trčali, pokazali izuzetnu želju, bilo je te potrebne energije, za razliku od gostiju koji su delovali tako da se osećalo da žele da više "zatvaraju,, svoj gol nego da upute loptu ka pirotskom golmanu Periću koji je mogao da iskoristi priliku za sunčanje!!!. Da li prvu i skoro jedinu loptu poslali su u 75. minutu kada je Stojković posle prodora po levoj strani savladao golmana Radničkog Disića. Domaći su dobru igru najavili golom već u 11. minutu kada su Ilić i Ristov odlično kombinovali , a ovaj drugi sa ruba šesnaesterca savladao golmana gostiju. Denis Ristov u 18.minutu nije iskoristio penal.

Radničlki – Ozren Soko Banja 1:1 (1:0)

Radnički:Perić, Tanasković, Nikolić, Marković, B. Mančić, Ristov, Dimitrijević, M. Mančić, -Ilić, Todorović, Spasić. Igrali su još:Disić, Penčić, Djordjević, Tolić, Kuštrimović, Ćirić, D. Petrov, N. Petrov, Manojlović.

Strelci: 1:0 Ristov u 11. minutu,  1:1 Stojković u 75. minutu