XS
SM
MD
LG

Srpska liga Zapad: Grkajac i Parezanović matirali kamiondžije

Pravo je čudo kako domaćini u prvom poluvremenu nisu postigli neki pogodak. Toliko povoljnih prilika za gol odavno nije viđeno na Gradskom stadionu. Najpre je u prvom minutu Grkajac sa pet metara šutirao u golmana Pijevca, Tri minuta kasnije u sličnoj situaciji je bio i Filipović a u 17. minutu Andrić je iskosa sa desne strane uputio udaraca ali je lopta prošla pored desne stative. Pet minuta kasnije opet je Grkajac bio u povoljnoj prilici ali je sa pet metara šutirao pored gola a odmah zatim i Filipović je iz blizine mogao bolje da reaguje baš kao i Parezanović posle čijeg šuta je lopta za koji centimetar otišla preko prečke. Za to vreme gosti su pokušavali da ugroze gol Božovića iz kontrapada ali im to nije polazlo za nogom.

Sloga - FAP: duel Andrića i Vilajeta foto: Stole

U nastavku posle samo pet minuta Grkajac je pogodio cilj i doneo radost malobrojnim navijačima. Odlučio se na udarac sa dvdesetak golman je najpre zaustavio taj udarac ali je ona ipak na čudan način završila u mreži. Petnaestak minuta kasnije u šesnaestercu je oboren Drmanac, sudija je pokazao na belu tačku vrataru FAP-a crveni karton a Parezanović je bio precizan - 2:0. Golmana je među stativama zamenio Minić.

Gosti su potom zaigrali angažovanije ali bilo je kasno za nekakav boljitak.

SLOGA - F A P 2:0 (0:0)

KRALjEVO - Strelci: 1:0 Grkajac u 50. 2:0 Parezanović u 75. (jedanaesterac). Gradski stadion. Gledalaca 100. Sudija: Milan Kurlagić (Užice) 7,5. Žuti kartoni: Ranitović, Priković (FAP). Crveni karton: Pijevac u 75. (FAP). Igrač utakmice: Igor Grkajac (Sloga).

SLOGA: Božović 7, Jevremović 7 (Drmanac 7), Parezanović 7,5, Gvozdenović 7,5, Kurandić 7, Radosavljević 7,5, Andrić 7, Trnavac 7, Županjac 7,5 (Čolić -) Grkajac 7,5, Filipović 7 (Drecun -).

FAP: Pijevac 6, Bjelić 6,5, Radović 6, Minić 7, Prijović 6,5, Novaković 6, Nikačević 7 (Stanković -), Ivanović 6, Vilajet 6,5, Jovanović 6 (Ranitović 6), Milošević 6 (Spahić -).