XS
SM
MD
LG

Titula proslavljena ubedljivom pobedom
Fudbalerke Spartaka su dva kola pre završetka sezone podigle 7. pobednički pehar u svojoj 46 godina dugoj istoriji. Bio je to zasluženi trenutak radosti i slavlja, trenutag ličnog i zajedničkog trijumfa. Četiri godine fudbalerke Spartaka nisu izgubile utakmicu u domaćem prvenstvu, a u tekućoj sezoni su odigrale svega 3 utakmice sa nerešenim ishodom. Zaista impresivan rezultat na kojem se mora čestitati.
 
TRENUTAK SLAVLJA (foto: Nikola Stantić)
Šampionski pehar će krasiti vitrine kluba, a slava će pripasti fudbalerkama i članovima stručnog štaba u čije sportske biografije će biti upisana lepa referenca za nastavak sportske karijere. 
 
Nakon ceremonije uručenja pehara odigrana je utakmica 5. kola plej-ofa između slavljenika ŽFK Spartak i gošći iz ŽFK Crvena zvezda. Bez 5 standardnih igračica i sa "tankom" klupom, na kojoj su pro forme sedele povređene igračice, fudbalerke Crvene zvezde nisu mogle pružiti ozbiljniji otpor razigranim šampionkama. Poraz od 7:0 najslikovitije prikazuje odnose snaga na terenu.
 
Već u sredu se igra poslednje 6. kolo plej-ofa, a za vikend finalna utakmica Kupa Srbije za žene u kojoj se sastaju aktuelni šampion ŽFK Spartak i ŽFK Mašinac, najtrofejniji ženski fudbalski klub u Srbiji.

Mašinac 2 : 0 Vojvodina
Spartak 7 : 0 Crvena zvezda
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 11 8 3 0 27
2 Mašinac 11 6 3 2 21
3 Crvena zvezda 11 1 3 7 6
4 Vojvodina 11 0 5 6 5