XS
SM
MD
LG

Zona Morava: Karadjordje zasukao rukave

Fudbalski klub Karađorđe iz Ribnice, jedan od četiri Zonaša sa područja Kraljeva, počeo je pripreme za narednu sezonu. Trener Mile Vuletić izvršio je prozivku i odmah odradio prvi trening na igralištu na Bunjačkom brdu.

- Na spisku je dvadeset igrača uglavnom onih koji su nastupali i u prošloj prvenstvenoj sezoni. Tu je i nekoliko mladih igrača koji su po dosadašnjimigrama u omladinskom pogonu zaslužili poziv za najbolju selekciju - kaže Vuletić.

Na prvoj prozivci nije bilo kapitena Anđelkovića ali su se zato u stroju našla nova imena.

- Kapiten će zbog obaveza malo zakasniti i na njega svakako računamo. Ovih dana dobili smo nove igrače, pojačanja a to su Ivanović, Orlovac iz Mrčajevaca, Nikolić i Čolović Metalac Kraljevo, golman Čampar iz kraljevačke Sloge. Do početka prvenstvene sezone nadamo se da će nam se priključiti još neki novi fudbaleri.

Karađorđe je prošlu sezonu završio na sedmom mestu. U klubu su bili zadovoljni. I sada kuju planove i za pohod ka vrhu.

 

Trener Vuletić i detalj sa jedne utakmice tek završenog prvenstva u Zoni Morava Foto: Stole

 

- Nemamo još konkretne planove šta i kako dalje. Uglavnom ćemo se držati dosadašnje prakse a to je priužanje prilika mladim junošama koji su ponikli u našim mlađim selekcijama. Naravno, težićemo da i u buduće bude sve bolje nego što je bilo. Sada je najvažnije da se kompletiramo - naglašava Vuletić.

Posle slobodnog dana kreću redovni treninzi a ubrzo dolaze na red i već zakazane trening utakmice sa ekipama iz bliže okoline.

 

I KRSTIĆ U STROJU

Fudbalern Karađorđa Krstić imao je tešku povredu u prošlom prvenstvu i sada se potpuno spreman vraća u tim.