XS
SM
MD
LG

Druga Srpska liga: Hisar-Topličanin 2 41:13

U odloženoj utakmici 2.kola Druge Srpske rukometne lige grupa ,,Južna pruga,, rukometaši leskovačkog Hisara više nego ubedljivo su savladali drugi tim Prokupačkog Topličanina i tako nastavili sa nizom pobeda koje vode u Prvu Srpsku ligu.

U SRC Dubočica viđana je jedna utakmica gde se unapred znao pobednik samo je bilo pitanje sa koliko će razlike ,,simpatični,, gosti napustiti Leskovac.Rukometaši Hisara su od samog starta zaigrali agresivno stavivši do znanja svima u hali da će ovo biti igra mačke i miša.Viđeno je dosta lepih pogotaka,lepih poteza sa dosta izigranih kontri od strane domaćih rukometaša,dok su gosti igrali onoliko koliko su znali i mogli i tek na momente pretili golmanu Hisara.

Ovom pobedom domaći su završili jesenji deo prvenstva na prvom mestu i sa pravom su istakli kandidaturu za povratak u rang više jer po tradiciji rukomet u Leskovcu mnogo više zaslužuje i od Prve srpske lige.

Ovaj meč između RK Hisar i RK Topličanin 2 pratilo je oko 100-tinjak gledalaca koji su dali podršku ovim mladim momcima u njihovim namerama!!!Na kraju rutinska pobeda Hisara sa čak 28 golova razlike uz konačan rezultat 41 prema 13 za domaćina!


Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod