XS
SM
MD
LG

Požarevac bio domaćin revijalne utakmice

U Požarevcu je u subotu 16.decembra 2017. godine odigrana revijalna utakmica između selekcija Super "B" rukometne lige Istok - Zapad i selekcije Super "B" rukometne lige Sever-Centar.

Foto: superb.rss.org.rs

Selekcija SBRL Istok- Zapad - Selekcija SBRL Sever-Centar 34:29 (17:13)

Požarevac,16.12.2017. godine

Sudije: Kolak Spasoje i Milošević Stanislav

Delegat : Nikola Nenadić

SBRL Istok - Zapad

Jovanović Ognjen, Jelić Milenko, Marjanović Nemanja, Milenković Darko, Veličković Andreja, Ristović Goran, Atanasković Andreja, Veselinović Aleksa, Stanojev Stefan, Ćirić Aleksandar, Janićijević LJubomir, Matović Nikola, Omerović Nedim, Savić Miloš, Čičić Miodrag. Selektori : Dušan Stevanović I Goran Veselinović.

Foto: superb.rss.org.rs

SBRL Sever -Centar  

Gaćinović Marko, Dražić Filip, Petrović Petar, Mitrović Aleksandar, Bojković Boris, Zarin Milan,Trninić Marko, Tomić Branko, Ristić Strahinja,Trkulja Stefan, Žegarac Milan, Barjaktervić Vesko, Dragutinović Aleksandar, Gligorić Nikola Selektori: Vladimir Dragićević i Voislav Najdovski 

Foto: superb.rss.org.rs

U praoj revijalnoj utakmici viđeno je puno atraktivnih poteza a rezultat nije bio u prvom planu. Praksa odigravanja ovakvih utakmica ima za cilj da se na jednom mestu okupe igrači, ljudi koji vode klubove, da se sumiraju utisci i da u jednoj normalnoj i prijateljskoj atmosferi razmene  iskustva i razgovara o tekućim problemima.

Posle odigranog 11.kola u Super"B" rukometnoj ligi za žene, i dame će na utakmici ovakvog tipa imati mogućnost da se predstave i pokažu svoje umeće.

Rukovodstvo lige,veliku zahvalnost duguje Aleksandru Petroviću,VD generalnom seketaru RSS, za veliku podršku koju nam je pružio tokom jesenjeg dela prvestva. Takođe, za organizaciju revijalne utakmice,veliku zahvalnost dugujemo RS Braničevskog okruga na čelu sa Daliborom Ristićem i Vojkanom Nenadićem kao i čelnim ljudima MRK Požarevac Neboši Đokiću i Milenku Gostoviću.