XS
SM
MD
LG

Traje bitka za Borac i licencu

Banjalučki Borac bije bitku za opstanak u Premijer ligi. Izborili su to na zelenom terenu, a da li će i za zelenim stolom ostaje da se vidi danas iza 14 časova. tada zaseda Drugosptepena komiisja FS BiH za licenciranje. Na Prvostepenoj komisiji  je Borac odbijen.

Niame, Borac duguje Školi fudbala Džaja oko 600.000 maraka i još uvek nema dogovra sa vlasnikom Džaje Milivojem Glišićem. On je istakao da je spreman za svaku vrstu dogovora, samo želi čvrste garancije da ćedogovoreno  biti ispoštiovano.

Nudi da se krene plaćanje u ratama od avgsta ove godine, ali opet inistira na garancijama. Kaže da nije kriv za Borčevu sudbinu jer je dugo čekao da se sve pokrene sa mrtve tačke.

Pozivali smo danas telefonom čelnike Borca, ali se nisu javljali. Ipak uspeli smo da doznamo da čine sve napored da do 14 časova kada u Sarajevu u prostorijama FS BiH zaseda Drugospetepan komisija za licenciranje dostave papire da su rešili pitanje duga.

Vremena nemaju mnogo,ali se nadaju da će ipak sve biti završeno kako treba i da će FK Borac dobiti licencu i startati u fudbalskoj sezonu 2018/19 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.