XS
SM
MD
LG
03.07.2018 Administrator

U Priboju u sredu počinju MOSI

Tradicionalne 55. MOSI igre počinju sutra i Priboj ih spremno dočekuje u novom ruhu. Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović istakao je da je izvršeno kompletno renoviranje sportske infrastrukture, od čega je stadion bio najveći poduhvat.

,,Urađena je nova atletska staza, tribine su kompletno promenjene i postavljene stolice, svih devet multifunkcionalnih igrališta su nanovo asvaltirana i presvučena novim podlogama, čak je renovirana i ribarska staza i izgrađeno je ribarsko naselje za sport i ribolov”, izjavio je Rvović i dodao da je u saobraćajnoj strukturi kompletno sređena glavna Nemanjina ulica u Priboju, kao i kružni tok na ulazu.

Rvović je naveo da je veliko interesovanje medija i novinara za ovaj događaj i da svi akreditovani će imati obezbeđen smeštaj i hranu u hotelu Lim u Priboju.

,,Prema našim mogućnostima, akreditovali smo 40 novinara kakav je i bio plan, a preko ove cifre imamo 20 akreditacija za novinare nacionalnih televizija iz sve tri države koji će premanentno ili povremeno pratiti igre”, kazao je Rvović i dodao da će po prvi put u istoriji imati direktan prenos igara.

,,Svi zainteresovani koji nisu u prilici da dođu, MOSI igre mogu gledati u direktnom prenosu na internetu. Ovo može biti od velike koristi i novinarima fotoreporterima koji dođu na dan, a koji su napravili najlepše slike, izveštaje, reportaže i priče mladih sportista iz sve tri države”, kazao je predsednik opštine.

Svim akreditovanim novinarima na usluzi će 24 sata biti Press centar i sajt Info pul MOSI. Press centar će koristiti novinari, a na Info pul sajt MOSI će se kačiti svi sadržaji, gde će u toku dana ko želi od sportskih redakcija moći da skine besplatno vest, snimak, pokrivalice i sve ono što je potrebno da bi se turisti izvestili o MOSI-u i da bi igre bile što propraćenije i dobile ono mesto koje zaslužuju.
Izvor: GZS i PP Media