XS
SM
MD
LG

Partizan upozorava navijače

Poštovani navijači Partizana,

Dvomeč između FK Partizan i FK Bešiktaš je od strane UEFA proglašen mečom visokog rizika. U skladu sa tom procenom dogovoreno je da na obe utakmice u Beogradu i u Istanbulu nema gostujućih navijača. Po tom dogovoru, ulaznice za gostujući sektor na stadionu Partizana neće biti puštene u prodaju. Isto će važiti i za gostujući sektor stadiona Bešiktaša.

Napominjemo da će ulaznice za utakmicu u Beogradu biti moguće kupiti samo uz lična dokumenta, maksimalno 4 uz jedan lični dokument. Ulaznice neće moći da kupe državljani Turske, kao i osobe za koje se proceni da su navijači Bešiktaša.

Takođe je veoma važno napomenuti da osobama sa obeležjima gostujućeg kluba, neće biti dozvoljen ulaz stadionima, kako u Beogradu, tako i u Istanbulu, čak i u slučaju da poseduju ulaznice za utakmicu.

Molimo navijače Partizana da se ponašaju u skladu sa bezbednosnim preporukama, poštuju protivnika na terenu, navijaju fer i sportski, kao i da učine maksimalni napor da prolazi i stepeništa na stadionu budu prohodni sve vreme, posebno imajući u vidu da su kazne koje je klub platio prethodnih godina, samo za neprohodne prolaze i blokirana stepeništa ogromne i mere se u stotinama hiljada evra.

Vaš FK Partizan