XS
SM
MD
LG

Danas otvoreni trening Srbije

Muška seniorska reprezentacija Srbije koja od 09. avgusta boravi na Palama gde obavlja deo priprema za XlX SP 2018, koje će se odigrati od 9. do 30. septembra u Sofiji, Varni i Ruseu u Bugarskoj, i Bariju, Bolonji, Firenci, Milanu i Torinu u Italiji.

Lijepa tradicija se nastavlja, Nikola Grbić, selektor odbojkaša Srbije, u srijedu 22. avgusta od 17,45 sati kao i prošle godine pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj, napraviće trening koji če biti interesantan za gledanje, a vrata SPC "Peki" biće otvorena za publiku.

Biće to jedinstvena prilika da paljanski ljubitelji sporta vide reprezentativce Srbije na djelu i požele im svu sportsku sreću pred SP u Italiji i Bugarskoj. 

Seniori Srbije će na Palama ostati do 25. avgusta, kada je predviđen povratak za Beograd i nastavak priprema i igranje kontrolnih utakmica.

Odbojkaši Srbije igraće u C grupi XlX SP 2018. u Bariju sa selekcijama SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom, prvoplasirane četiri reprezentacije nastavljaju takmičenje, a bodovi se u drugu fazu prenose.