XS
SM
MD
LG

Hvatska bez bodova na EURO 2018: Holandija presudila u poslednjem meču grupne faze!

Reprezentacija Holandije koja svim snagama juri medalju i ovoga puta na Evropskom prvenstvu je u hali “Montbéliard L’Axone” pobedila reprezentaciju Hrvatske i poslala je kući.

Meč  je otvorila Polman sjajnim golom i najavila da će ovo biti vrlo zanimljiv meč. Već u 8. minutu rezultat je bio 4-0 što je zabrinulo Hrvatice. Na početku 27. minuta rukometašica Hrvatske Ana Turk vraća rezutat na 13:10 ali ponovo se budi Holandija i odlazi na poluvreme ogromnom razlikom gde je rezultat 17:10 totalno poremetio Hrvatice.

 

Foto: rukometnizurnal

 

Nikako Hrvatice nisu mogle da uhvate rezultatski priključak u drugom poluvremenu a gol razlika je samo rasla. Amega je odvela Holanđanke na +10 gde je najavila da Hrvatska može da “pakuje” kofere. Pokušavale su sjajne Hrvatice da smanje razliku ali Holanđanke nisu dozvoljavale da se gol razlika spusti ispod 10 da bi ponovo Knipenborg pogodila gde je Holandija završila meč sa +11 odnosno 34:23. Hrvatska je u prvom meču izgubila od Španije 25:18, pre 2 dana poražene su i od Mađarica 24:18 a danas su došle do trećeg poraza koji je značio da neće ići u sledeću fazu.