XS
SM
MD
LG

Partizanu Kup Koraća

Košarkaši Partizana pobjednici su Kupa Radivoja Koraća. Oni su u drami salvadali Zvezdu sa 76-74.

Meč je od samoga starta bio tvrd i izjednačen. Zvezda je bolje otvorila susret ali je Partizan postepeno hvatao ritam. Na kraju su i dobili prvi period sa 19-18. U drugom periodu gledali smo lošu košarku sa obje strane. Dosta grešaka i dosta nervoze. Ipak, Partizan se bolje snašao u takvoj igri i na odmor su otišli sa četiri poena prednosti.

U trećem periodu Dejan Davidovac donio je Zvezdi preokret.  Zvezda je uspjela da sačuva prednost i sa dva poena prednosti ušli su u poslednji period. U poslednjem periodu viđena je velika borba. Partizan je imao četiri poena prednosti a onda je Beron nevjerovatnim trojkama donio preokret Zvezdi. Renfro je odgovorio lduom trojkom a Dobrić je pogodio za 74-74.

Partizanu je ostalo 1,1 sekundi do kraja. Zvezda tada pravi defanzivni propust jer je Beron ostao na Lendejlu što je Partizan iskoristio. Došla je lopta do Lendejla a sudije su svirale veoma veoma diskutabilan prekršaj  Lendejl je pogodio oba bacanja faktički za pobjedu.

Partizan je do pobjede predvodio Renfro sa 18 poena, sedam skokova i deset asistencija a 18 poena dodao je i Lendejl. Zvezdu je predvodio Beron sa 18 poena dok su Reglend i Davidovac dodali po 17.