XS
SM
MD
LG

 Kosanović: Nemamo opterećenje, igraćemo punim srcem

Fudbalski klub Napredak preduzeo je sve mere propisane Zakonom o organizovanju utakmica visokog rizika. Direktor kluba Vladimir Arsić rekao je danas da Napredak spremno dočekuje utakmicu četvrt finala KUP-a Srbije:

"Preduzete su sve mere iz naše nadležnosti. Prodaja je danas počela, i karte će moći da se kupe do početka utakmice. Cene karata su : sever 200, jug 400, istok 500, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara. Važno za naše građane je i činjenica da će ulice oko stadiona biti zatvorene za saobraćaj u periodu od 13:00 do 19:00 časova." Utakmica 1/4 finala KUP-a igra se u sredu 13. marta u 15:30 na stadionu Mladost u Kruševcu. Protivnik nam je Partizan, koji ovih dana prolazi kroz niz kadroovskih potresa:

"Žao mi je što je Partizan u takvoj situaciji, a posebno mi je žao Bate Mirkovića, sa kojim se znam 30 godina. Bilo bi lepše da Partizan ovde dođe onakav kakav je bio posle derbija.

Bez obzira na dešavanja u Partizanu, to je velik klub, velik tim, i to je mnogo bolji tim nego što su rezultati pokazali u poslednje dve utakmice, jer je Partizan u obe utakmice bio bolji, ali je splet okolnosti bio takav. Druga utakmica je još jednom pokazala da se "na krovu" ne može igrati fudbal. Gol je plod terena a ne greške igrača. Tamo je i Zvezda izgubila prvenstvo. Ne znam ko i zašto to dozvoljava.

U Kup takmičenju smo dogurali daleko, igramo utakmicu kući i mi ćemo pokazati najbolje što možemo u ovom momentu. Mi nismo tim koji može da preti bilo kome, a ne Partizanu.

Ono što možemo jeste da ćemo dati sve od sebe. Koliko zadržimo koncentraciju i mir, nismo bez šansi. Nemamo opterećenje, "igraćemo punim srcem" rekao je šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović.