XS
SM
MD
LG

Nova trojka Grafičara

Grafičar je bio superioran protiv gosta iz Stepojevca postigavši samo tri gola, a po šansama je to moglo biti izraženo sa mnogo većom razlikom.

Foto: facebook.com/FKGRAFICAR1922

O inferiornosti gosta govori i podatak da je jedini šut u okvir gola uputio tek u 70. minutu.

Veoma lepe prilike u prvom poluvremenu su propustili Stanojev i Marjanović u po dva navrata, te Konatar, Krstevski i Cvetković. Njihovu neefikasnost je ispravio u nadokandi vremena Stojić posle izvedenog kornera.

Gde su stali domaći u prvom, nastavili su u drugom poluvremenu. Ređale su se šanse pred golom gostiju, a idealne prilike su propustili Konatar, Stanojev, Krstevski i Cvetković. Njihove promašaje je ispravio rezervista Đorđević koji je odmah po ulasku u 66. minutu postigao drugi gol za Grafičar.

Posle datog gola nastavljaju se ataci domaćina, a izgledne šanse nisu iskoristili Cvetković kada sa 5 metara šutira pravo u golmana, zatim Veljko Nikolić najpre u 75. minutu kada je lobovao istrčalog vratara,ali i sam gol, te ponovo isti igrač kad je u 80. minutu iz slobodnog udarca za 18 metara pogodio stativu.

Tačku na i je stavio u poslednjem minutu utakmice Đorđević svojim drugim pogotkom, a što ih nije bilo više u mreži gosta krivi su napadači Grafičara i golman Stepojevca Blagojević koji je u par navrata svojim odbranama uspeo da sačuva mrežu.

GRAFIČAR - STEPOJEVAC VAGA 3:0 (1:0)

STADION: Rajko Mitić - iza južne tribine. GLEDALACA: 250. GL.SUDIJA: Marinković Bora. POM.SUDIJE: Glišić Nikola i Krstić Nemanja. STRELCI: Stojić 45. min, Đorđević 66. i 90. minutu.

GRAFIČAR: Stanković, Milutinović (Đorđević), Konatar, Stojić, Marjanović, Mrkela, Stanojev, Santrač (Dabić), Krstevski (M.Nikolić), V.Nikolić, Cvetković.

STEPOJEVAC VAGA: Blagojević, Došen, Brajović, Vasiljević, Unković, Košanin, Stevanović, Čujović, Vidić (Pavlović), Mikić (Malidžan), Ristivojević (Radovanović).