XS
SM
MD
LG
A mi??
Albanskom Skenderbegu zbog nameštanja prete dugogodišnjom suspenzijom i visokom novčanom kaznom a neki Albanci prete inspektorima UEFA smrću. Nešto razmišljam kad bi se u Srbiji pojavilo nekoliko poštenih inspektora naša Super liga(šta li je u njoj super) morala bi da se sastavi od nekoliko klubova Prve lige i nešto više klubova iz Srpskih liga.Teško je u Srbiji pronaći klubove za Super poštenu ligu.
0 0 prekjuče
Miroslav Đorđević je postavio novi video
0 0 prekjuče
Miroslav Đorđević je postavio novi video
0 0 prekjuče
Temnić 1924
Na prvoj ovogodišnjoj konferenciji za novinare u prvoligašu Temniću 1924 iz Varvarina predstavljena su neka od pojačanja u zimskom prelaznom roku.Pre svih novi šef struke Dragan Đorđević kao i igrači Vukašin Tomić,Miloš Tintor,Marko Ristić i Aladin Đakovac.Uz ranije pristigle fudbalere Varvarinci kažu da će biti još nekoliko kvalitetnih pridošlica.
0 0 pre 10 dana
Edukacija
Vaterpolo utakmica Vojvodina - Crvena Zvezda prekinuta je zbog toga što je navijač gurnuo sudiju u bazen.Zli jezici govore da je taj "junak" svršeni polaznik kursa za edukaciju navijača koje širom Srbije organizuju ... fudbalski klubovi.
0 0 pre 14 dana
0 0 pre 23 dana
Totalno pogrešno
U tekstu administratora,koji se vidi na slici,između ostalog se kaže da je "plasman na SP 2018. definitivno obeležio sportsku 2017".Em pogrešno,em reklo bi se i nesportski i neljudski prema ostalim sportovima i sportistima,pogotovo u pojedinačnoj konkurenciji.Fudbal odavno zbog mnogo razloga nije vodeći sport u Srbiji i teško da će to ikad više biti.Saćekaćemo "administratorsko pisanije" kad se SP završi i siguran sam da tad neće imati volje da napiše i jedno slovo o tome.
0 0 pre mesec dana
PROFIL

Miroslav Đorđević

289
10
47
169
196
TAKMICENJA 2
Porfolio
 Miroslav Đorđević
Slike
Video