XS
SM
MD
LG
A.Bujic je postavio novu vest
Medjuopstinska jablanicka liga 22.Kolo FK Napredak (B) - FK Lemind 1953

Medjuopstinska liga 22.Kolo
Stadion u Bogojevcu
Gledalaca 50

FK Napredak (B) - FK Lemind 1953 (1:1) 2:3

Strelci: 1:0 I.Trajkovic 1',1:1 I.Antonic 45',2:1 A.Stankovic 55',2:2 pen. N.Stankovic 65',2:3 I.Antonic 70'.

Tesko gostovanje za Leskovacke "Metalce" u startu je pokazalo da nece biti lako.Domaci tim je poveo vec u prvom minutu,nakon jedne lose intervencije stopera odbrane,gde je za malo bio uspesan u odbrani gola sjajni golman A.Ristic koji je u dva navrata spasio svoj gol,ali je za treci bio nemocan gde je iz drugog plana sutirao I.Trajkovic i doveo domace do vodjstva.

Nakon toga ekipa Leminda se konsoliduje i pocinje sa napadima,sa dosta poseda lopte dosli su do kontrole utakmice i bili su sve opasniji po gol domacina,Nakon jednog napada kroz sredinu,lopta nije dosla do Djuretica jer je bio oboren na nekih dvadesetak metara od gola,ali je sudija pustio napad do kraja i do lopte dosao I.Antonic koji je u situaciji "1 na " sa golmanom bio uspesniji i doveo goste do poravnanja rezultata,igrao se 45' minut i brzo se otislo na odmor.

U drugom poluvremenu gosti opet pokazuju pad koncetracije u prvim minutima poluvremena i primaju gol u 55' minutu kada je pored dvojice igraca iskusni A.Stankovic postigao gol.

Nisu se predavali gosti,imali su igru ali su vrlo naivno primali golove.Detalj koji je pokrenuo goste se desio u 65' minutu,kada je oboren u sesnaestercu Djuretic gde je sudija pokazao na belu tacku,odgovornost je preuzeo N.Stankovic i bio uspesniji od golmana domacih.

Nastavili su sa napadima gosti,zeleli su sva tri boda i uspeli su da dodju do tog cilja u 70' minutu,kada je nakon upucene lopte u sesnaestercu gostiju gde se najbolje snasao I.Antonic i poslao loptu pod precku za veliku radost gostiju i pobedu nakon pet meceva.

0 0 pre 8 godina
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 1 sat