XS
SM
MD
LG
pb22 je postavio novu vest
MFL KRALJEVO: MINIMALAC NA 'LIVADAMA'

U Metikošima domaća Mlada krila dočekala je mladu i poletnu ekipu Metalca u sklopu vanrednog 4. kola MFL Kraljeva. Pred oko 50-ak navijača viđena je veoma borbena i takmičarska utakmica, gde je domaćin slavio rezultatom 1:0.


  Milanović izvodi udarac iz ugla

Strelac pobedonosnog gola bio je mladi Savić koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju nakon teledirigovanog centaršuta iskusnog Milanovića. Odreagovao je sjajno, na njemu nesvojstven način, udarcem glavom prebacio golmana Đorđevića i ispostaviće se postavio konačan rezultat, iako se igrao tek 20. minut. 
Imali su domaći pre tog gola Savića, dve odlične šanse preko B. Radunovića koji je jednom šutirao tik iznad prečke i drugi put gde slabijom levom nogom sa nekih 25m pogađa mesto gde se spajaju prečka i stativa.
Nisu ni gosti sedeli skrštenih ruku. Imali su svoje šanse prvenstveno posle centaršuteva Pavlovića i kapitena Jovanovića ali najistureniji Živanović i Nikolić ne uspevaju da reaguju na pravi način i tako ugroze golmana domaćih Đurovića.
Očito da gostima nije odgovarao teren i kao da im je trebalo vremena da se naviknu, a upravo to se osetilo kada je teren zbog povrede napustio kapiten i najbolji igrač domaćih Baković. Usledilo je pravo 'tumbanje' u formaciji jer je teren morao da napusti i danas odlični Karović, pa su tako sa pozicije zadnjeg veznog na mesto štopera vraćen N. Luković, odnosno, sa krila na mesto levog beka B. Radunović.
Kružili su oko šesnaesterca gosti, imali posed, inicijativu, pokušavali centaršutevima ali nikako nisu uspevali da nađu put ka golu Đurovića i makar izvuku bod na nezgodnom terenu u Metikošima. Domaći su se svesno povukli i čekali svoju šasnu da iz kontranapada ponovo ugroze gol Đorđevića.

Osetio se nedostatak igrača i kod jednih i kod drugih, jer je radni dan sprečio obe ekipe budu kompletne i pruže još bolje partije. Ovako su se bolje snašli domaći i na osnovu prikazanog na terenu, sasvim zasluženo došli do druge pobede i ujedno druge pobede kod kuće i tako najavili da bi 'Livade' ponovo mogle biti 'neosvojiva tvrđava'.

Mlada krila - Metalac 1:0 (1:0)

Metikoši. Gledalaca: 50. Sudija: Živković Filip (Jarčujak) 6. Strelac: Savić u 20. minutu (Mlada krila). Igrač utakmice: Tanasković (Mlada krila)

Mlada krila: Đurović, Veljović, Karović (S. Luković), Tanasković, Baković (Bojković), N. Luković, Milanović, Cvetković, B. Radunović, Savić, M. Radunović (Paunović, Nedić)

Metalac: Đorđević, Grujičić, Tokalić, Kovačević, Milić (Gavrilović), Samčović, Nikolić (Plavljanić), Seničić, Živanović, Pavlović, Jovanović

0 0 pre 6 godina
Poslednji video
plazanac pre 20 sati