XS
SM
MD
LG
ivanlaloviclesnica je postavio novu vest
Lešnički Borac na stazi uspeha

Jedan "mali" klub iz malog mesta Lešnica, posle desetak godina pauze vratio se na scenu Zonske lige i to veoma uspešno. Posle spuštene zavese na prvenstvo, možemo analizirati učinjeno, a učinjeno je mnogo. Na takmičarskom planu osvojeno je peto mesto u konkurenciji 16 ekipa, koje su poticale iz uglavnom opštinskih mesta i naravno mnogo većim godišnjim budžetima od našeg. Da su ambicije kluba bile drugačije, plasman bi bio sigurno još bolji, jer ekipe koje se nalaze ispred naše na tabeli može se slobodno reći nisu ništa bile bolje od naše ekipe. Osvojili smo 54. boda,  zabeležili 17 pobeda, 10 poraza i odigrali 3 nerešena susreta, gde smo postigli 58 golova i 39 primili. Iza nas su ostale ekipe kao što su „Sloga“ B.Bašta, „Zadrugar“ Lajkovac, „Budućnost“ Arilje, „Radnički“ Valjevo i drugi.

Za sve ovo najveću zaslugu imaju šef struke Zoran Vasiljević Veza i svi momci koji su nastupali za naš klub tokom ove takmičarske sezone: Antonić Mirko, Mitrović Nikola, Nikolić Nikola, Durmić Dragan, Vasiljević Mladen, Đukić Predrag, Đorđević Nemanja, Frajtović Gvozden, Matić Goran, Ilić Mladen, Ilić Mirko, Marjanović Pavle, Jovanović Momčilo, Kuzmanović Radovan, Milutinović Nikola, Mićić Marko, Suljić Dejan, Radić Nemanja, Nikolić Miloš, Pavlović Milan, Subić Ognjen, Aličić Eniz. 

I uprava kluba na čelu sa predsednikom kluba u trećem mandatu Lacković Živkom učinila je mnogo da obezbedi pre svega sredstva, a zatim i normalne uslove za rad i takmičenje. Osim predsednika tu su još Milaković Jovan, Stefanović Života, Vuković Tomislav, Lukić Dragan, Terzić Stanko, Petrović Dragan, Lalović Ivan, Ristović Gmitar, Oljačić Aleksandar, Tomić Dragiša, Arnautović Dejan, Lukić Aleksandar , Filipović Boško. Uprava je svojom slogom i radom bila primer igračima.

Osim uprave treba pomenuti i ostale prijatelje kluba koji su uvek bili tu Zelenović Milenko, Kaldesić Rade, Lukić Ivan i Nemanja, Lukić Zoran, Dr. Milošević Milovan, Mitrović Milutin, Baštovanović Mihailo, Mijailović Radenko, Simić Dragić i drugi.

Za uspešnu sezonu zaslužni su osim Grada Loznice i ostali brojni prijatelji, privatnici i preduzetnici koji su na bilo koji način pomogli naš klub i svima njima hvala.

Trudili smo se da budemo dobri domaćini, korektni gosti, da pošteno igramo fudbal. U tome smo uspevali, a najbolji primer su pohvale od klubova koji su bili naši gosti. Na žalost, najviše „problema“ imalo smo sa našim „prijateljskim“ klubovima, koji iz samo njima znanih razloga nisu mogli da podnesu da jedan „mali“ klub iz malog mesta bude bolji. Ipak, oni su u manjini, a pogled na tabelu na kraju prvenstva, treba da im sve kaže.

U ovoj sezoni, stekli smo dosta novih prijatelja, upoznali dosta novih mladih sudija, pre svega poštenih momaka, željnih napredovanja.

Na infrastrukturi je urađeno dosta, može još i biće još. Teren idealan, na kome mogu da pozavide mnogi daleko veći klubovi, kao i okruženje koji je svakim danom sve lepše i bolje.

Na kraju, zahvaljujemo se svima na podršci tokom ove sezone, svojoj vernoj publici, koja je pratila naš klub kako kući tako i na strani. Nekada i ne baš objektivni, nekada previše kritičari, ali naša publika je nama najbolja.

1 0 pre 5 godina
Miroslav Đorđević je ovo ocenio zelenim kartonom 
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 8 sati