XS
SM
MD
LG

Još uvek nedovoljno, Radnički (P) – Dinamo (V) 0:0

Fudbaleri Radničkog u trening utakmicama igraju u promenljivoj formi. Iako su se namerili na najjačeg rivala do sada, nisu uspeli da puže više i zabeleže pobedu. Domaći su igrali bolje od borbenih Vranjanaca, posebno u prvom poluvremenu, medjutim,   nedostajala je  završna "pas igra" da se postigne gol. Trener Kuzmanović  u pvom poluvremenu izveo je tim, za koji se može pretpostaviti da ce startovati u prvenstvu !?.  Filipović, S. Stojković, S. Cirić, Ml. Nikolić, Petrovic, Ristov, Mladenović, Mi. Nikolić, Mančić, Djordjević, A. Stojković.
 

CAM00888

U nastavku je i kombinovani tm "belih" i dalje imao inicijatvu, ali bez završnice. Vranjanci, kandidati za povratak u Srpsku ligu, napravili su tim od većine iskusnih igrača i sve vreme igrali kao da se radi o utakmici za bodove. To je  ustvari i ono sto će, verujemo, Aca Kuzmanovič zameriti vecini svojih igrača. Nedostajala im je upravo energija, veće zalaganje i više koncentracije u igri!

U drugom poluvremenu Radnički je igrao u sastavu: Stefanović, Dzunić, S. Cirić, L. Manić, Mr. Nikolić, Manojlović, Tolić, Petrov, Penčić, Kuštrimović.