XS
SM
MD
LG
04.12.2008 kfkradnicki.com

Nerešeno sa Sopotom

KFK Radnički nastavlja sa prijateljskim utakmicama i posle završetka sezone. Posle ubedljive pobedu u Beloševcu, u subotu, Radnički je na pomoćnom terenu Čika Dače, dočekao ekipu Sopota, člana Srpske lige grupa Beograd. Sopot je ovu polusezonu završio na 7.mestu i direktor Sopota je čuveni centarfor Vladan Lukić.
Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1 (1:0). To nije realan odnos snaga, jer su fudbaleri Radničkog dominirali svih 90 minuta, ali je ponovo zakazao napad domaćina.
Trener Slavko Vojičić je izveo sledeći sastav: Aleksandar Ćurčić, Nebojša Lukić, Marko Savić, Bojan Ostojić, Boban Nikolić, Vladimir Markićević, Stefan Petrović, Branislav Vukomanović, Vladimir Milenković, Miloš Rakić i Dragan Ristić. U drugom poluvremenu, u igru su ušli: Bojan Vranić, Vladimir Mijanović, Dalibor Antonijević, Miljan Petrović, Vukašin Ristić, Nikola Tajdić i Miloš Sredojević.
Gol za Radnički je postigao Branislav Vukomanović u 34.minutu, posle lepe asistencije, danas najboljeg igrača na terenu, Miloša Rakića. U 44.minutu, Radnički je imao najbolju priliku, kada je brzu kontru izveo Miloš Rakić, izašao sam ispred golmana gostiju, savladao ga, ali u želji da potvrdi pogodak, mladi Stefan Petrović je zakačio loptu, pa je pogodak opravdano poništen zbog ofsajda.
U drugom poluvremenu, Slavko Vojičić je promenio 7 igrača, što su gosti iskoristili na početku i posle kornera i nespretne reakcije odbrane domaćina, stigli do pogotka. Radnički je nastavio sa napadima, odlične prilike su propustili Milenković i Ristić Vukašin, a sreća je bila saveznik gostiju u 86.minutu, kada je omladinac Miloš Sredojević, glavom pogodio stativu gola Sopota.
Sve u svemu, prava prijateljska utakmica, koja je još jednom pokazala da je Radnički tek na kraju jesenjeg dela, ušao u formu.
Već u subotu 06.decembra, sa početkom u 13 časova, na pomoćnom terenu Čika Dače, Radnički će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, a protivnik je član pete lige - Sušica.