XS
SM
MD
LG

Prvi trofej sa valjevskog "Slajsa" ide u Budimpeštu

Na prvom valjevskom fjučersu Mađari  Godri i Nagi  osvojili su trofej u dublu. Danas polufinale singla od 11 sati.

U sjajanom ambijentu kompleksa teniskih terena u Novom Valjevu na prvom seniorskom fjučersu(10.000 dolara, tvrda podloga) madjarski dubl: Godri –Nagi u super taj brejku 10:8 savaladao crnogorsko italijansku kombinaciju Čelebić –Melćiore 2:1(3:6,6:4 ) . Madjari su u polufinalu bili bolji od Osječana, braće Ivana i Mateja Cobanova 2:0((7:6, 7:3). Dok je drugi tandem finalista nadvisio srpski dubl Jandrić-Rakić.

U najboljem meču singlova do sada viđenom na turniru Francuz Maksim Žanvie(17) u dva seta identičnim rezultatom 7:6(5), 7:6(5), pobedio je prvog nosioca Mikija Jankovića, i potvrdio kandidaturu za osvajanje valjevskog fjučersa. Sedmi nosilac Arsenije Zlatanović je nadigrao 3. Dejana Katića 2:0(6:1, 6:2). Makedonac Tomislav Jotovski se se mučio u prvom setu protiv Italijana Davida Melćiorea, dok je drugi set bio formalnost 2:0(7:5; 6:0)

Bogdan Đurđević i Strahinja Rakić odigrali su najduži meč,a slavio je momak koji igra pod nemačkom zastavom Đurđević 2:1(6:2, 2:6, 7:6(4)i igraće prvo polufinale danas u 11 sati Fnacuzom Žanvieom.

U drugom polufinalu megdan će podeliti sedmi i peti nosilac Zlatanović i Jotovski.

 

 

 

Pobednici u dublu momci iz Budimpešte Levente Godri i Peter Nagi(ui belim majicama i crnogorsko italijanska kombinacija Ljubomir Čelebić, David Melćiore sa Drajom Ilićem(desno) organizatorom fjučersa i direktorom Milanom Nešovanovićem(levo)

PRIJATELJ  SVETA SPORTA  

   AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71