„Voda čudotvorka" leči fudbal na fudbalskom Zapadu Srbije

Konferencijama klubova Srpske lige Zapada i zone Drina u Vrujcima danas u 15 i sati počinje nova fudbalska sezona.

Podno planina Suvobora i Maljena, u dolini reke Toplice,  u  Banji Vrujci, poznatoj po  lekovitoj vodi i blagotvornom blatu, fudbalski  poslenici klubova iz  Zapadne Srbije, članovi  Treće lige, i zone Drina, okupiće se danas na Konferenciji da utvrde šta im  je činiti za ozdravljenje mnogim bolestima zatrovanog fudbalskog sporta u ovom delu Srbije.

Predstavnici klubova Treće lige –Zapad  zasedaće u 17 sati  i to u drastično izmenjenom sastavu u odnosu na proteklu sezonu. Mačva je  izborila plasman u Prvu ligu, a čačanska  Sloboda ispala u niži rang. Starosedeocima: Poletu(Ljubić) Loznici, Železničaru (Lajkovac), Rudaru(Kostolac), Jošanici ND 2011. ( N.Pazar),  Pobedi (Beloševac), Semendrii 1924.(Smederevo), Banu( Raška), Krušik-Budućnosti 2014. (Valjevo), Šumadiji (Aranđelovac) pridružiće se čak šest novih članova. Prvaci zona: Morave -Šumadija 1903( Kragujevac) , Dunava - Zviižd (Kučevo) i Drine - Sloga(Požega). Mesta  Šapina, Smedereva i Partizana iz Bumbarevog brda preuzeli su Jasenica 1911. (S.Palanka), Karađorđe(Topola)  i  Jedinstvo(Ub).

Pošto se utvrdi   prisustvo predstavnika  klubova, uslediće izbor predsedavajućeg, a zatim sledi  prezentacija  propozicija i  kalendara takom takmičenja, u predlogu  bez ijednog vanrednog kola   tokom jesenje sezone od 16.avgusta do 23.novembra  2014.  

Uslediće i promocija  inokosnih organa  za vođenje takmičenja izabranih na sednici Izvršnog odbora Regiona zapadne Srbije. Na kraju će se pristupiti žrebanju takmičarskih brojeva ekipa, a predstavnici klubova biće u prilici da se  u anketi izjasne “ko je favorit broj jedan” u trci za prvo mesto u Srpskoj ligi Zapad.

Sednici klubova Treće lige Zapad predhodiće zasedanje zonaša sa Drine u 15 sati.Oslabljeni u  odnosu na proteklu sezonu,bez šampiona zone Sloge iz Požege, valjevske Budućnosti, ubskog Jedinstva, ali sa novim –starim snagama: Zadrugar( Lajkovac), Rađevac( Krupanj), Zlatibor( Čajetina), Osečina, i preostalih  12 klubova:Sloga 1940(B.Bašta), Polimlje(Prijepolje), Jedinstvo 1945(Vladimirci(, Radnički-Stobeks(Klupci), Ribnica (Mionica), Zlatar(N.Varoš), FAP(Priboj), Borac(Šabac) , Radnički Peti puk(Valjevo), Sloga(Sjenica), i Sevojno, po istom scenariju kao i klubovi iz više lige obeležiće  start  sezone 2014- 2015.

                                                                            PRIJATELJ  SVETA SPORTA  

   AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71

 

Na ušću Gradca u Kolubaru Valjevci konačno politički i sportski ujedinjeni sa stadiona Krušik kreću ka fudbalskoj eliti srpskog fudbala