XS
SM
MD
LG

Zona Drina krenula u Vrujcima

Najviše postradali u majskim poplavama svojim varošanima u Krupnju su podarili ponovo priliku da gledaju fudbal u 4. Ligu Srbije, a voljom žreba na otvaranju sezone 16.jula ugostiće eks prvolilgaša Sevojno.

Domaćini skupštinskog zasedanja zonaša predvođeni prvim varošaninom Mionice Draganom Gavrilovićem, ljudima iz  FK Ribnica  bili su na visini zadatka, a jedina želja direktora Mioničana Zorana Milivojevića da im se podari  “osmica” na žrebanju nije uslišena, ali taj detalj nije pokvario  dobro raspoloženje potomaka vojvode Živojina Mišića. Zanimljvo pitanje postavio je predstavnik Osečine, da li rezervni golman može da obavlja dužnost lekara, pošto je po struci doktor. Usledio je pozitivan odgovor, ali samo po uslovom da nije upisan u protokol kao igrač.

Sa konferencije klubova su izostali samo predstavnici Sjenice, a u novoj sezoni  ravnopravno će biti raspoređeni  termini odigravanja utakmica subotom i nedeljom. Prvog dana svakog vikenda do nedelje 23. novembra igraće: Rađevac, Radnički Valjevo, Jedinstvo (Vladimirci), Sloga (B.Bašta), Borac (Šabac), FAP (Priboj), Ribnica i Sevojno, dok će ostali igrati nedeljom.

Na premijeri 16. i 17.avgusta  sastaće se: Radjevac –Sevojno, Sloga (Sjenica)-Ribnica, Radnički Valjevo –Radnički –Stobeks, Zlatar-Fap, Osečina –Borac, Jedinstvo (Vladimirci) –Zadrugar, Polimlje – Zlaatibor (Čajetina) i Sloga (Bajina Bašta) –Brezovica.

Za predsednika Konferencije klubova jednoglasno je izabran Veljko Radulović iz Čajetine, a komesari su,suđenje Nebojša Živanović iz Uba, i Željko Stanić iz Krupnja  za takmičenje.

                                                                                PRIJATELJ  SVETA SPORTA  

   AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71

  

Dragan Gavrilović predsednik opštine Mionica(desno) domaćin fudbalskoj Zapadnoj Srbiji za primer