XS
SM
MD
LG

OFK Beograd mora da padne

- Svaki protivnik je težak ako ekipa ne odradi posao onako kako treba. Očekivao sam da ćemo posle dva kola imati više bodova, međutim realizacija je izostala, i zato smo ostali na jednom bodu. OFK Beograd je mlada ekipa, koju mi poštujemo. U utakmicu se mora ući ozbiljno, agresivno a to će rezultirati pozitivnim rezultatom. Sve ono što se tokom nedelje pripremi na treninzima na dan utakmice treba da se prenese na teren. Moji igrači moraju da imaju veću želju i veću agresivnost, " rekao je šef stručnog štaba Napretka Siniša Gogić na danas održanoj konferenciji za novinare.

Svi igrači konkurišu za mesto u timu, osim kažnjenog Božovića. 

Utakmica se igra u subotu, 23.avgusta u 19:30. Prodaja ulaznica počeće na dan utakmice od 10:00 na blagajnama stadiona Mladost.

Kao što je i obećano na početku priprema za sezonu 2014/15, FK Napredak se pojačava na svim pozicijama, stvarajući na taj način zdravu konkurenciju u timu.

Nekadašnji fudbaler Partizana Predrag Lazić potipisao je ugovor na šest meseci. Lazić je u dosadašnoj karijeri igrao za Obilić, Kneževac, BSK Borču, Partizan, OFK Beograd, Bežaniju, Otopeni, Pandurii Târgu Jiu, Slobodu, Aris Limassol, Ayia Napa i Achna FC. Predrag Lazić ima trenutno 32 godine. Igra na poziciji veznog igrača.

Dvadestdevetogodišnji Predrag Govedarica došao je na pozajmicu iz kazahstanskog Irtysch Pawlodar-a .U svojoj karijeri nastupao za Čukarički, Srem, OFK Mladenovac, Bežaniju.

Ugovor sa klubom potpisao je i osamnaestogodišnji kamerunac Michel Valiant, špic koji je došao iz FK As Green City. U slučaju da se ne izbori za mesto u prvom tomu, mladi kamerunac ima mogućnost nastupa za omladinsku selekciju.

Na probi u klubu je mladi napadač moskovskog Spartaka, devetnaestogodišnji Nikita Bunin koji mora da se dokaže šefu stručnog štaba Siniši Gogiću.

Do kraja prelaznog roka Gogić očekuje još jedno pojačanje.

Posle dvogodišnje afirmacije pod Bagdalom,najtraženiji igrač letnjeg prelaznog roka, Obeng Regan će u nastavku sezone nositi dres Čukaričkog. 

Sef struke Sinisa Gogić i Valentina Vasić na danasnjoj konferenciji