XS
SM
MD
LG

Završen odbojkaški kamp u Osečini

 

Sremci se pripremali za predstojeću sezonu

   Mlađi pioniri Mladosti iz Inđije i Mladosti 07 iz Pećinaca, pripremali su se od 20. - 27. avgusta za predstojeću sezonu u Osečini.

- Već petu godinu za redom organizujemo pripreme u predivnim uslovima koje nam pruža Osečina - kaže trener ŽOK Mladost iz Inđije Saša Bandić - Za razliku od prethodnih godina, sada smo radili samo sa mlađim pionirkama (2001. i 2002. godište), generacijom za koju smatramo da će za 3-4 godine preuzeti pozicije sadašnje seniorske ekipe. Aktivnosti tokom boravka u Osečini su do detalja bile isplanirane: tri treninga dnevno, u kojima smo videli koliko deca mogu da izvuku radeći, praktično, po seniorskom programu. Po mom mišljenju Osečina pruža izvanredne uslove: mirna varošica, koja nema previše sadržaja koja mogu odvući dečiju pažnju. Sve je na jednom mestu: smeštaj, kuhinja, sala za treninge (sa teretanom i fitnesom), bazeni… Ono što se nigde ne može dobiti već samo ovde je ogromna sala, koja nam je bukvalno bila na raspolaganju 24 sata. Već u septembru nam počinje zvanična sezona: najpre Kup za seniorke, a mesec dana kasnije počinju sve lige.

   Pećinački ŽOK Mladost 07 treću godinu odrađuje letnje pripreme u ovom kraju Zapadne Srbije.

- Ustisci, kao i prethodnih godina su odlični - ističe trener Bojan Aleksov - Sve što smo planirali ispunili smo. Tri najpogodnija dana po vremenu koristili smo i za relaksaciju i bazenu. Po povratku u Pećince nastavljamio sa radom, kako bi se najbolje pripremili za sezonu koja počinje u oktobru, kada ćemo se takmičiti na nivou Srema za dve generacije: pionirkama i kadetkinjama. Nadamo se da će nam i nova sezona biti uspešna kao prethodna, kada smo sa pionirkama bili drugi u Istočnom Sremu.

 

 

Sremci u Osečini

Trening

Saša Bandić

Bojan Aleksov