XS
SM
MD
LG

Rade Manić: Pobeda vrednija od igre

Iako je razlika u kvalitetu bilča velika, mladi igrači Radničkog propustili su priliku da do vrha napune mrežu protivnika. Fudbaleri trenera Radeta Manića imali su terensku inicijativu tokom susreta, pripremili brojne prilike pred golom protivnika, ali su u realizaciji bili neuspešni. Očigledno da nedostaje odlični centarfor Uroš Djurić. Domaći su u organizaciji igre na sredini, gde su prednjačili danas odlični Darko Vasić i povremeno Dušan Mančić i Andreja Apostolović, ostvarili prednost, ali posle njihovih akcija pred golom je nedostajala snalažljivot i koncentracija. Talentovani Miloš Spasić danas nije igrao u pravolj formi, promašivali su i napadači  Lazar Manić, Ćirić.

podmladak

Prvi gol postigao je u 25. minutu   štoper Dimitrov udarcem sa 18 metara , što je najavilo da će Palilulac biti osetnije poražen. Iako se igralo stalno na polovini rivala, drugi gol postignut je u završnici. Nikola manić koji je u drugom poluvremenu ušao u igru , majstorski je lobovao golmana gostiju sa ivice šesnaesterca i obezbedio pobedu svom timu. Trener Rade Manić zadovoljniji je pobedom, igra će morati da bude bolja, rekao nam je posle utakmice.

Liga Regiona Istočne Srbije: 2. kolo, Pirot: Radnički -  Palilulac (Niš)  2:0 (1:0). Igrac utakmice: Darko Vasić FK Radnički.

Radnički Pirot: Djordjević 7, Rančić 6 ,  N.manić 7 , Pešić 7, Vasić 8, Marinkov ( M.Ćirić 7), Dimitrov 8, D.Mančić 7 , Spasić 7, L.Manić 7, Apostolović 7, N Ćirić 6.