XS
SM
MD
LG

OK Niš posle 583 dana izašao iz blokade

Račun Odbojkaškog kluba Niš je prvi put od 20. februara 2013. godine, prema podacima Narodne banke Srbije, bez blokade. Predsednik kluba kaže da ima još dugovanja, ali i postignutih dogovora oko isplata. Posle više od godinu i po dana račun Odbojkaškog kluba nije u blokadi.

ok-nis.jpg
Odbojkaši Niša se spremaju za novu sezonu; foto: Vanja Keser

Blokada, koja je prema poslednjim podacima bila oko 80 hiljada dinara, skinuta je 26. septembra. Isplatili smo skoro sva dugovanja iz prethodnog perioda, ostalo je nešto prema igračima, ali smo u dogovoru sa njima da ne blokiraju račun. Prethodna uprava nam je ostavila velike dugove, novac od sponzora ćemo iskoristiti za te obaveze - rekao je Dejan Jovanović, predsednik kluba.

dejan jovanovicDejan Jovanović kaže da OK Niš ima superligaški tim

 

Predsednik kluba ističe da je zadovoljan timom i smatra da može mnogo da postigne u novoj sezoni. Tim je napravljen kakav smo i hteli da napravimo. Koga smo želeli da vidimo u ekipi, tu je. Milan Mijalković je išao na probu u Makabi, ali na našu sreću se nisu dogovorili. Imamo najboljeg korektora u Prvoj ligi. Nemanja Opačić je možda najbolji primač, vratio se Milan Kostadinović, tu su standardno dobri Milan Stojković, Peđa Pržić. Naša prva sedmorka je postava za Superligu i dokazaćemo da je tako - dodao je Jovanović.Niški odbojkaši 10. oktobra kreću sa takmičenjem u Prvoj ligi, a do tada ih čeka finale regionalnog Kupa i učešće na turniru u Kragujevcu.