XS
SM
MD
LG

Kraljevske Krune u kampanji protiv kancera

Kraljevski klub američkog fudbala "Kraljevske Krune" iz Kraljeva, zajedno sa kulturnim centrom "Evergreen" se tokom oktobra priključio akciji "Milioooon razloga zašto želim svet uz sebe", kompanije Avon, fonda B92, Skupštine grada Beograda i Američke ambasade u Srbiji. Drugu godinu za redom sportistkinje i sportisti ovog kluba su svojim sugrađankma i sugrađanima ukazali na značaj prevencije i borbe protiv raka dojke na posebno organizovanom treningu.

Predstojeća aktivnost je predavanje i tribina. Ovu akciju su podržali i Nj.K.V. Princeza Katarina i Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević, prilikom prošlonedeljne posete predsednika kluba g. Srđana Ćosića, Kraljevskom dvoru. Ovo je doprinos nacionalnoj akciji podizanja svesti o značaju prevencije i borbe protiv raka dojke, Kraljevskog kluba američkog fudbala "Kraljevske krune" iz Kraljeva, veoma važnoj akciji MILIOOOON RAZLOGA ZAŠTO ŽELIM SVET UZ SEBE!

Kraljevski klub američkog fudbala "Kraljevske Krune" i kulturni centar "Evergreen" pozivaju sve kraljevčanke  i kraljevčane na "TRIBINU O PREVENCIJI I BORBI PROTIV RAKA DOJKE". Gošća predavač je lekarka Onkološkog dispanzera u Kraljevu, prim. dr Aleksandra Parezanović i predstavnici Doma zdravlja, Kraljevo. Tribina će se održati u Subotu 25. oktobar od 20 i 30 h u Kulturnom centru "Evergreen", ulica Cara Dušana br. 4G, Kraljevo. Otkriven na vreme, rak dojke je izlečiv u preko 90% slučajeva. ZATO JE VAŽNO DA SE SVI UKLJUČIMO! DOBRO DOŠLI!