XS
SM
MD
LG

Streljaštvo: Prtiznanja u Staroj Pazovi Marti Bireš i Ivani Marić

STARA PAZOVA, 19. decembar (Info centar).- Ženski odbojkaški klub Jedinstvo iz Stare Pazove je najbolja ekipa dok je Dejan Majstorović (Basket klub tri – na – tri, Stari Banovci) najbolji sportista u Staroj Pazovi u izboru RTV Stara Pazova i Opštine Stara Pazova.

Među nagrađenima su bile i dve takmičarke Streljačkog kluba Stara Pazova, reprezentativke Marta Bireš (najbolja juniorka) i Ivana Marić (najbolja mlada takmičarka). Priznanje Ženskom odbojkaškom klubu Jedinstvo uručila je strelac Partizana Andrea Arsović prvi sportista iz Srbije koji je doneo olimpijsku vizu za Rio 2016. Gostovala je i na TV Stara Pazova. Svečanosti jsu prisustvovali član stručnog štaba streljačke reprezentacije Dragan Donević, trener u štabu juniorske reprezentacije i Streljačkog kluba Jedinstvo Saša Iker i lekar reprezentacije dr Slaviša Jovanović.

Među nagrađenima su bili i odbojkašica Jedinstva Marija Jovanović i fudbaleri Predrag Pejčinović (Omladinac, Novi Banovci) i Stefan Javorac (Dunav, Stari Banovci).

Najuspešniji trener je Jovo Caković (Ženski odbojkaški klub Jedinstvo). Ovogodišlji laureti su i košarkaški sudiaj Miloš Hadziž, profesor fizičkog vaspitanja u OŠ “Rastko Nemanjić – Sveti Sava” Ljiljana Crnčević, kao i ugledni sportski radnik Miodrag Stanković (Šah klub Banovci - Dunav).

Među mladim sportistima istakli su se i Teodota Obrenović (Ženski odbojkaški klub Jedinstvo) i Velibor Pucar (Karate klub Front, Stara Pazova). U najmlađoj, pionirskoj konkurencijiji nagrađeni su Jovana Vuković, Katarina Vranković, Tijana Ristić (klub Banovci Gim) kao i šestogodišnja gimnastičarka ovog kolektiva Jana Radić.

Martina Dameski iz OŠ “Sveti Sava” bila je najbolja u školskom sportu a pionirke ove škole su primile priznanje za sedmo mesto na republičkom takmičenju u malom fudbalu. U kategoriji sprotrista - invalida najbolji je Zoran Stanojević (Nova Pazova).

Veliki broj gostiju, istaknutih sportista i sportskih radnika i prijatelja sporta, predstanike sponzora i privrednih organizacija pozdravio je Đorđe Radinović predsednikSO Stara Pazova.