XS
SM
MD
LG

Funkcioneri u najmlađem trsteničkom sportskom klubu

Stonoteniserski klub "Grabovac SPIN" najmlađi sportski kolektiv u trsteničkoj opštini, koji se takmiči u Regionalnoj ligi Zapad , posetili su funkcioneri lokalne samouprave, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Mirko Bogićević i predsednik Sportskog saveza Trstenik Radojko Pavlović.Oni su predsedniku ovog kluba Ljubiši Čeperkoviću uručili prigodan poklon. Razgovarali su i o problemima sa kojima se klub suočava i obećali pomoć lokalne samouprave za uvođenje sistema grejanja u prostoriji gde stonoteniseri treniraju. Grabovčani će dobiti na poklon i jedan sto za stoni tenis obećano je tokom razgovora sa predstavnicima ovog kluba i MZ Grabovac.

       - Raduje nas što smo prilikom ove posete videli ovde veći broj dece uzrasta od prvog razreda Osnovne do četvrtog razereda srednje škole,koji vredno i uporno treniraju i vidi se da su zaljubljeni u ovaj sport. Mi ćemo i dalje pomagati i podržavati opštinske klubove, posećivati ih i zajedno ćemo rešavati postojeće probleme.Naš cilj je da se što više mladih uključe u sport i da na taj način zajedno eliminišemo negativnosti koje postoje danas u društvu", rekao je Mirko Bogićević.

Predsednik STK"Grabovac SPIN" Ljubiša Čeperković zahvalio je lokalnim funkcionerima na poseti i poklonu, napomenuvši da trener Predrag Mujić iskusni trstenički as ovog sporta polako ali sigurno stvara ekipu za veće uspehe a o igračima će se tek čuti, ono što sada pokazuju jeste talenat i velika želja za dokazivanjem na stonoteniserskoj sceni.