XS
SM
MD
LG

Fudbal se vraća u Donji Tovarnik

 

Sloboda cilja viši rang

 

   Vicešampion Opštinske lige Pećinci, posle jesenjeg dela sezone, Sloboda iz Donjeg Tovarnika, u žestokom ritmu je započela s pripremama za nastavak prvenstva.

   - Već na startu odigrali smo prijateljsku utakmicu u Stejanovcima, gde smo pobedili domaći Borac 4:2 - kaže Siniša Sarić, trener Slobode - Odigrali smo i u Ljubojiji kontrolnu utakmicu protiv domaćeg Rudara, gde smo bili poraženi 3:0. Do prvog prolećnog kola, svake nedelje odigraćemo kontrolne mečeve, dok su ostalim danima predviđeni treninzi. Na četvorodnevne pripreme na Lepenski Vir krećemo 6. marta. To će biti idealna prilika za kvalitetnije treninge i pojačan rad na „taktičkim detaljima, s obzirom da se ekipa u dobrom meri promenila u odnosu na jesenji deo sezone.

   Ambicije kluba su, više nego jasne - šampionski tron.

   - Osetno smo osvežili i pojačali igrački kadar - nastavlja Sarić - Došli su nam Milan Đokić i Darko Petrović ( Slovena, Sibač), Nemanja Vesić (Napredak, Popinci), Petar Rakić (Sremac, Jarak), Ljubomir Vukmanović (Prvi maj, Ruma) i Saša Nović (Kupinovo). Očekujemo vrlo zanimljive utakmice u nastavku prvenstva. Najveće konkurente u borbi za šampionsku titulu, odn. plasman u Drugu sremsku ligu, vidimo i Mladosti iz Prhova, koja je trenutno lider, ali, ne treba zaboraviti ni na Graničar (/Obrež), Kameni (Ašanja) i Lovac (Karlovčić).

 

 

Sloboda (Donji Tovarnik)