XS
SM
MD
LG
26.05.2015 Administrator

Saopštenje za javnost Privremenog organa rukovođenja u FSG Čačka

Zbog grubih povreda Statuta FSG Čačka koje su se dogodile prilikom održavanja vanredne Skupštine Fudbalskog saveza grada Čačka koja je održana 28.aprila 2015.godine Izvršni odbor FS Moravičkog okruga imenovao je Privremeni organ rukovođenja u Fudbalskom savezu grada Čačka na čelu sa mojom malenkosti Hadži Goranom Milovanovićem. Nakon dve održane sednice i uvida u dokumentaciju koju sam preuzeo koristim priliku da javnosti ukažem da se u proteklom periodu koji je iza nas dogodio veliki broj nepravilnosti, a koje ću fudbalsku javnost blagovremeno upoznati nakon redovno ispoštovane procedure.

Zamoljen sam od Izvršnog odbora FS Moravičkog okruga da presedavam organom i iskreno dugo sam razmišljao da li da prihvatim ovu nezahvalnu ulogu. Pred problemima nikada nisam stavljao glavu u pesak, već prihvatanjem ove odgovorne funkcije prišao problemima u fudbalskom Čačku odgovorno i temeljno uz poštovanje svih akata vezanih za funkcionisanje fudbalske organizacije u Čačku.

Prateći svakodnevno vodeće srpske medije i izjave predsednika FSS Tomislava Karadžića povodom mešanja funckionera drugih saveza u rad drugog, nadam se da se to odnosilo i na njegovog bivšeg telehranitelja koji se već mesecima bavi izborima u Čačku.

I na kraju, uveren sam da će fudbalski Čačak iz svega ovoga izaći ujedinjen, a to će se videti u narednom periodu i nikada neću dozvoliti da se zbog nekih pojedinaca bilo da su sa one ili ove strane kola slamaju na klubovima, sudijskoj i trenerskoj organizaciji.

U Čačku, 26.05.2015.godine

Predsednik Privremenog organa rukovođenja u Fudbalskom savezu grada Čačka
mr Milovanović Hadži Goran