XS
SM
MD
LG

Bič volej - Za jubilej promoteri Veljko, Uroš i Ivan

Na terenu kraj čuvene Mirine česme u Kraljevu, na levoj obali Ibra, počeo tradicionalni bič volej turnir "Ženeva 2015." Na takmičenju koje će biti završeno 5. avgusta učestvovaće tridesetak ekipa u četiri kategorije. Nastupiće parovi u muškom, ženskom i miks dublu a po prvi put nadmetanje će se održati u Fut voleju, igra nogama, telom i glavom.

Uroš, Ivan, Veljko i Buco

Turnir je otvorio gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić koji je izveo i početni servis a specijalni gosti bili su Veljko Petković, zlatni odbojkaš sa Olimpijade u Sidneju, Uroš Kovačević, najbolji mladi igrač na svetu a sada standardni reprezentativac Srbije, Ivan Todorović, nkadašnji prvotimac Ribnice sada uspešni internacionala i nezaobilazni statističar u svim selekcijama Milan Simojlović. Oni su radno otvorili turnir na prelepo pripremljenom terenu kraj Ibra odigravši jedan set i tako najavili dobre mečeve. Sve ovo pratilo je oko dve stotine ljubitelja sporta i mnogobrojnih šetača na novoizgrađenom bedemu.

Organizacioni odbor turnira

- Ovo je deseto jubilarno izdanje ovog turnira koje iz godine u godinu ima sve više učesnika. Naravno, da bez pomoći grada i naših prijatelja sve ovo ne bi mogli da organizujemo zato njima i najveća zahvalnost kao i mojim drugarima sa kojima sarađujem godinama koji su stalni članovi ovog organizacionog odbora - rekao je Petar Slavković, alfa i omega turnira na pesku.

Ucesnici i gledaoci

Ovogodišnji turnir ima i humanitarni karakter. Organizatori će sredstva koja se prikupe prodajom majica koje su otštampane za ovu jubilarnu priliku uplatiti u fond za lečenje malog sugrađanina Jovana kome je za operaciju očiju, koja treba da se obavi Londonu. treba 15.000 funti.

Gradonačelnik izvodi početni udarac foto: Stole

 

Sa revijalnog meča foto: Stole