XS
SM
MD
LG

Bic volej - Revija odbojke kraj Mirine česme

Četiri dana na terenu kraj Ibra trajalo je nadmetanje u bič voleju "Ženeva 2015.". Bila je to deseta, jubilarna, predstava u kojoj je učestvovalo stotinak mladih odbojkaša. Bilo je ekipe sastavljenih i od aktivnih igrača a nastupilo je i desetak dublova koje su sačinjavali amateri - rekreativci. Takmičenje se odvijalo u četiri kategorije: muški i ženski dublovi, miks sastav i po prvi put organizovan je i fut volej.

U najjačoj konkurenciji što je bio i šlager završne večeri slavili su Stevan Jovičević i Miloš Lazović. Oni su u finalu savladali dvojac Milan Đikić - Aleksandar Milovanović. Treće mesto pripalo je Milošu Blagojeviću u Nikoli Joviću a za najboljeg igrača proglašen je Jovićević.

U ženskom finalu pobednički pehar je pripao Milici Galjak i Nataši Simović. Savladale su par Anđela Jovanović - Nikoleta Vukajlović. Na treću poziciju plasirao se par Anđelka Šaptović - Teodora Pavićević.

U miksu bez premca su bili Anđela Šaptović i Stefan Cvijetić koji su u odlučujućem susretu bili bolji od Teodore Pavićević i Filipa Stambolića. Na trećoj poziciji su Bojana Strahinić i Milan Blagojević.

Ove godine po prvi put održano je nadmetanje u fut voleju gde jedino nije dozvoljen kontakt rukama. U finalu par Nenad Seničić - Mihajlo MilašinovićN je u taj breku (2:1) bio je uspešniji od Vlade Blaževskog i Nikole Jovičića.

Turnir su odlično organizovali mladi iz Mesne zajednice Stara čaršija a ove godine turnir su prisustvom uveličali su odbojkaši reprezentativci Veljko Petković i Uroš Kovačević kao i internacionalci iz ovog dela grada Ivan Todorović i Milan Simojlović koji su "radno" otvorili turnir odigravši jedan promotivni set.

 

 

Pobednici: Stevan Jovićević i Miloš Lazović

Pobednice: Milica Galjak - Nataša Simović

Miks par: Anđela Šaptović - Stefan Cvijetić

Fut volej: Nenad Seničić - Mihajlo Milašinović

Učesnici finalnog dela turnira foto:Stole