XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Kristina Ljubenković i Đorđević pobednici “Memorijala Ivana Marković”

KRAGUJEVAC, 24. avgust (Info centar).- Kuglaši superligaša Kragujevca napunili su postolje na trećem “Memorijalnom turniru Ivana Marković” na kuglani u Druge kragujevčke gimnazije u Kragujevcu: pobedio je Vlada Đorđević sa 581 čunjem, drugo mesto osvojio je Aleksandar Milinković sa 579 čunjeva, a treći je bio Dragoslav Vuksanović sa 571 čunjem.

I u ženskoj konkurenciji prva tri mesta pripala su kuglašicama iz istog kluba, novog superligaša Pobednika iz Beograda. Slavila je svetska kadetska vicešampionka Kristina Ljubenković sa 530 čunjeva. Drugo mesto pripalo je Ivani Ivanović 524 čunja, dok je treća bila Renata Glavina takođe sa 524 čunja.

U konkurenciji rekreativaca (2x30 u pune) u muškoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Stevan Đokić sa 364 čunjeva, drugi je bio Erne Fenjveši (obojica iz “Subotičke toplane”) sa 346 čunjeva dok je treće mesto zauzeo Srđan Đokić iz “Energetike” d.o.o. iz Kragujevca sa 319 čunjeva.

U ženskoj konkureciji rekreativki (2x30 u pune) prvo mesto osvojila je Mira Milojević iz ŽKK “Čačak” iz Čačka sa 327 čunjeva, drugo mesto pripalo je Jeleni Bošković iz “Energetike” d.o.o. (Kragujevac), sa 321 čunjem, dok je treća bila Olivera Bošković iz Kragujevca sa 316 čunjeva. Učestvovalo je 78 aktivnih kuglaša i kuglašica i rekreativaca. Sudili su Vlada Đorđević i Dragoslav Vuksanović.

U Organizacioni odboru bili su Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović i Slavoljub Bošković. Vrednim kuglaškim radnicima pomogli su i donatori Samostalni sindikat „Energetika“ d.o.o, Samostalni sindikat „Zastava-oružje“, „Energetika“ d.o.o. i „Primus akva“ (svi iz Kragujevca), „Iso plus“ (Beograd), kao i Sportski centar „Mladost“.