XS
SM
MD
LG

Sudija Miloš Manojlović uništio fudbal u Zaječaru!
Derbi o kojem je sve rečeno i sve se zna. Timoku nažalost gori, Radnički hoće jesenju titulu. Zaječarcima dugo nije “išlo” Radnički je ušao u potrebnu formu.  Zaječarski uslovi isti su pirotskim. Normalni, fudbalski! Eto prilike da se podno Kraljevice danas igra dobar fudbal. Da vidimo!

Čudan neočekivan početak. Posle mirnih minuta na otvaranju lopta je pala u šesnaesterac Radničkog gde je neko od igrača “belih” igrao rukom i sudija Manojlović nije drugo razmišljao. Pokazao je na penal.


5. minut Gool 1:0

Nije trebalo da prodje mnogo vremena, a Radnički je  je primio i drugi pogodak. Posle centaršuta sa desne strane Trifunov je najbiolje  reagovao , putirao, lopta se od stative odbila i završila u mtreži.  Ništa gore, za dva minuta dva gola!!!

7. minut Goool 2:0

Piroćanci koji prate utakmicu kažu da je bilo ofsajda koji je prethodio golu, odnosno centaršutu iz kornera posle  kojeg su domaći postigli pogodak. Pomoćni sudija nije reagovao!!! Neće  valjda i toga biti?

Radničlki se, medjutim, naravno, nije predavao. “beli”su nastavili da igraju, preuzeli inicijativu i uspeli da veoma brzo, smanje rezultat. Mladi Nikola Krstić, koji danas menja beka Božu Mančića, ne igra zbog visoke temperature, šutirao je precizno sa 16 metara, posle gužve u petercu , lopta je završila u donjem uglu!

15. minut Goool Nikola Krstić 2:1

Gol koji su postigli Piroćanci smirio je duhove na terenu. Zaječaraci su iznenada i veoma lako poveli u prvih desetak minuta. Bio je to pravi šok za goste. Pogodak Nikole Krstića vratio je samopouzdanje  u redove ekipe trenera Marjana Živkovića.

26.minut  Igra se izmedju dva šesnaesterca, bez posebnih prilika. Lopta je više u nogama igrača Radničkog. “Beli” su sredili redove. Očekuje se bolja igra u nastavku. Timok i dalje vodi sa 2:1. Sve bolja igra Piroćanaca. Zaječarci se brane.

29. minut Fuad Salihović šutira sa 12 metara preko gola 

30. minut Odličan prodor Marka Mančića po desnoj strani, dobar udarac  iskosa , ali golman domaćih brani

I konačno, stiže izjednačenje. Davor Petrov u svom stilu šalje “bombu” pod prečku, evro gol. 

36.minut Goool Davor petrov 2:2

Do kraja prvog dela, kako kažu očevici, Zaječarci se nisu videli.  Bolja igra Piroćanaca, ali promene rezultata nije bilo. Radnički igra bolje, sigurnije. Ipak ostalo je 2:2.

Očekuje se uzbudljivo drugo poluivreme. Dobro je da su se pirotski fudbaleri vratili posle ”šok golova”!!!

45. minut 2:2

Drugi deo meča bio je ustvari nastavak igre iz većeg dela prvog poluvremena. Radničlki je krenuo u napade, inicijativa na strani pirotskog tima.

47. minut Fuad Salihović  dobar prodor udarac iz teške pozicije, iskosa pored gola.

Igra se u korektnoj atmosferi. Oko 300 gledalaca prati meč. Podsećamo  akciji  Timoka kada je postognut gol  prethodio je ofsakjdu.

48. minut i dalje 2:2  

Strepeli smo naravno, kako će se igrati u Zaječaru. Iz mnogo razloga. “Mnoge oči” uprte su u Radnički. Dominacija Radničkog je zaustavljena u 55. minutu. Posle sudara Davora Petrova i protivničkog igrača, arbitar je pokazao Davoru Petrovu drugi žuti  karton, dakle  crveni karton i ostavio ”bele” sa igračem manje. A taman smo pomislili da će ova sezona i zaista biti u znaku dobrog sudjenja. Da li je ovim sudija direktno uticao na meč!!! Videćemo. Još mnogo je do kraja.

55. minut Davor Petrov  Radnički Pirot crveni  karton!!!!

Da li će  se meč u Zaječaru pretvoriti u šou sudije Miloša Manojlovića iz Jagodine. Pogledajte uostalom ko vodi na tabeli Istoka.

61. minut Stefan Spasić zbog prigovora dobija žuti karton!!!

62. minut pogibeljni start na Tasiću nema ni faula ni kartona.

64. minut Nikola Krstić igra nehotice rukom, novi žuti karton.

Marjan Živković pojačava odbranu i sredinu terena. Izašao je mladi Miloš Spasić iz napada, a ušao štoper Miloš Nikolić, a Stefan Spasić igra na mestu isključenog Davora Petrova. 

66. muinut i dalje 2:2. Ne bi nas iznenadila još neka drastična odluka sudije MILOŠA MANIOJLOVĆA IZ JAGODINE.

Radnički i dalje, bez obzira na ponašanje “delilaca pravde” kako lepo zvuči, igra bolje

67. minut Denis Ristov pogadja stativu.

70. minut i dalje 2:2!!!

Nekome je laknulo. U periodu nadmoćnosti Piroćanaca, kontra domaćina i Timok postiže treći gol. Ko je sve danas ispunio zadatke i obavio posao!? Neće valjda ponovo režija!!!! Aman!!!

78. minut Goool 3:2

Utakmica u Zaječaru izgubila je svaku regularnost. Bezočno, bez imalo obraza, sudija Miloš Manojlović je svirao penal za Timok. Navodno grub start!! Došlo je do koškanja, tuče u restriktivnom prostoru. Gostujući fudbaleri su negodovali kod režisera fudbalske bruke. Ali, to je gotovo. Piroćanci su bili na korak od napuštanja terena. Penal je naravno iskorišćen. BRUKA!!!

86. MINUT goool PENAL 4:2

I šta! Šta posle svega?! Šta kada sudija svira, izmisli dva penala, kada pokaže crveni karton i ubije fudbal, igru. Razori poštenu ekipu koja je tokom ovog prvenstva samo želela da igra fudbal. Sudija, da li je on to, kada neko krade, drugačije ga zovu, poslat je “od nekoga” da zaustavi Radničlki.

U Zaječaru je kraj! Miloš Manojlović, kreator velike fudbalske bruke pomogao je Timoku. Ne znam kako izgleda obraz tom mladom čoveku! Ha, da li takvi imaju obraza! Fudbalska Srbijo, opameti se. Zaustavi lopove!!! Fudbaleri Radničkog nemaju snage da izađu iz svlačionice! Svi plaču!!! Nakon meča redari su fizički napali članove uprave FK Radnički...još jedan presedan na ovoj utakmici!

Srpska liga Istok 12.kolo: Zaječar: Timok – Radnički 4:2 (2:2)

Radnički:  Perić, Tanasković, Spasić, Marković, Krstić, D.petrov, Ristov, Salihović, Tasić, M.Spasić, M.Mančić. Rezerve: Disić, N.petrov, M.Nikolić, Tolić, Ilić, Kuštrimović, Vlajković.


Timočanin 4 : 1 OFK Bor
Moravac Orion 1 : 0 Sinđelić
Jedinstvo (B) 3 : 0 Sloga (D)
Temnić 1924 1 : 0 Dunav
Radan 4 : 0 Trstenik PPT
Ozren 2 : 2 Car Konstantin
Radnički (S) 1 : 1 Tabane 1970
Timok 4 : 2 Radnički (P)
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Tabane 1970 12 6 5 1 23
2 Radan 12 6 2 4 20
3 Dunav 12 6 2 4 20
4 Radnički (P) 12 5 5 2 20
5 Temnić 1924 12 5 5 2 20
6 Car Konstantin 12 4 7 1 19
7 Radnički (S) 12 5 3 4 18
8 Jedinstvo (B) 12 4 5 3 17
9 Ozren 12 4 5 3 17
10 Trstenik PPT 12 5 2 5 17
11 Sinđelić 12 4 3 5 15
12 Timok 12 4 3 5 15
13 Moravac Orion 12 2 8 2 14
14 Sloga (D) 12 2 4 6 10
15 Timočanin 12 2 2 8 8
16 OFK Bor 12 1 1 10 4