XS
SM
MD
LG

Temnić pobedio Trajal u prvoj proveri

U prvoj proveri pred nastupajuće prvenstvo fudbaleri Temnića su u okviru priprema koje sprovode u hotelu "Junior" u Brzeću podno Kopaonika savladali bez većih problema kruševački Trajal. Varvarinci su imali veći posed lopte pogotovo u prvom delu a od golova treba svakako istaći Miletićev u 34. i Nikole Rajkovića u 55. lepim udarcima sa 20 metara.

Detalj sa utakmice Temnić-Trajal u Brzeću

Treneri obeju ekipa bili su zadovoljni prikazanim: Raca Jovanović trener Temnića: - S obzirom da smo u fazi u kojoj još uvek ne uigravamo linije zadovoljan sam igrom i rezultatom. Probao sam sve igrače sem Vlade Lazarevskog i Slobodana Markovića koji su bolesni. Zadovoljan sam i dosadašnjim radom cele ekipe i koristim priliku da se zahvalim i upravi na čelu sa predsednikom Darkom Brankovićem koji nam je omogućio da imamo sve potrebne uslove. Moram da pomenem i hotel "Junior" koji je takođe učinio sve da nam omogući adekvatne uslove. U ovoj fazi priprema ne želim nikog posebno da istaknem jer ima još dosta rada.

Stevan Stošić trener Trajala: Zadovoljan sam jer smo na samom početku priprema, ali i obnovi Trajala koji je do juče na niskim granama ali smo se sakupili da mu vratimo staru slavu.

Inače fudbaleri Temnića sledeću pripremnu utakmicu odigraće 10.02. u Paraćinu sa ekipom Jedinstva.

Temnić - Trajal 4:0 (3:0)

Strelci: 1:0 Pavlović u 12, 2:0 Miletić u 34, 3:0 Sibinović u 42, 4:0 Nikola Rajković u 55. minutu.

Teren sa veštačkom travom hotela "Junior" Sudija Slavko Savić (Kruševac).

TEMNIĆ: Kostić, Vukajlović, Petrović, Jovanović, Radovanović, Mihajlović, Kovačević, Miletić, Pavlović, Petković, (Nikola Rajković) i Sibinović. Igrali su još: Latinović, Raković, Žerjav, Dragan Rajković, Milošević, Dalibor Simonović, Aksentijević, Boškovac, Manojlović i Timotijević.

TRAJAL: Ratajac, Petrović, Vujović, Savić, Rutić, Ćirković, Milanović, Filipović, Miladinović, Vesić i Jovanović. Igrali su još: Jovanović, Ratković, Milosavljević, Marko Milenković, Petar Milenković, Budimčić, Ristić, Ivanović,Demiri.

FOTO: Raca Jovanović šef struke Varvarinaca

Lazić Ivan vođa Temnićeve navijačke grupe "Familija" zadovoljan je napustio Brzeće