XS
SM
MD
LG

Nebojša Jovanović, trener omladinaca Donjeg Srema, podvukao crtu

 

Rano je za detaljnije analize

 

   Omladinci Donjeg Srema uveliko se pripremaju za nastavak sezone u Vojvojvođanskoj ligi. Posle „suvih treninga“, trener Nebojša Jovanović akcenat daje na odigravanje kontrolnih utakmica. Poslednja je bila protiv vršnjka Teleoptika, u Sportskom centru „Zemunelo“, na kojoj su mreže mirovale.

   - Mislim da je suviše rano za neke ozbiljnije analize - kaže trener Jovanović - Na raspolaganju imam 25 igrača i nemaju svi istu minutažu, na kojoj bi pružili svoj maksimum. Još uvek nisam zadovoljan s prikazanom igrom. Bez obzira na snagu rivala, mnogo se mučimo, iako imamo inicijativu i stvaramo šanse. Sve je to daleko od pravog fudbala.

   Utakmica protiv Teleoptika?

   - Meč sa dva lica - ističe Jovanović - U prvom poluvremenu igrali su omladinci od kojih se najviše očekuje. Mnogo smo se mučili i jedva odbranili. Nasuprot tome, u nastavku smo videli na delu one, od kojih se manje očekuje i koji su, trenutno, nespremniji. Ipak, više su pokazali i bili su dominantniji od protivnika. Očigledno je da su „teške noge“, ali, izdržava se. Tehnika, pas igra i kolektivna saradnja su još uvek u povoju i tu bi trebalo najviše poraditi.

 

 

Omladinci Donjeg Srema